Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Šehović: Najtragičnije što je Bratić dobila priliku da svoja šovinistička uvjerenja pretvara u državnu politiku

''Najtragičnije od svega je to što je osoba sa ovakvim retrogradnim, antievropskom i anticivilizacijskim sistemom vrijednosti, dobila priliku da svoja otvorena šovinistička uvjerenja pretvara u zvaničnu državnu politiku''

Najtragičnije od svega je to što je ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta, Vesna Bratić dobila priliku da svoja šovinistička uvjerenja pretvara u državnu politiku, poručio je poslanik Socijaldemokrata (SD) Damir Šehović.

On se reagovao nakon političkog govora Vesne Bratić na večerašnjem protestu u kojem se obrušila i pokušala da omalovaži predstavnike manjinskih naroda.

“Najtragičnije od svega je to što je osoba sa ovakvim retrogradnim, antievropskom i anticivilizacijskim sistemom vrijednosti, dobila priliku da svoja otvorena šovinistička uvjerenja pretvara u zvaničnu državnu politiku! Kojoj je na sreću građanske Crne Gore došao kraj”, naveo je Šehović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
DAKA
23.01.2022-21:10 21:10

E kamo srece da je samo Bratic lako bi sa njom nego su svi iz SESELJEVIH CETNICKIH DEMOKRATA ovakvi od Becica pa do Nemanje ( Kolic Dzenana )!