Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Šef Kabineta Predsjednika: Kramon svojim neodgovornim izjavama diskredituje i sebe i EP

Ako bi analogno rezonovali, onda se može reći da nema racionalnog objašnjenja za takvu izjavu Kramon ,osim da je dobro korumpirana, napisao je Radović na Tviteru

Šef Kabineta Predsjednika Crne Gore Miodrag Radović poručio je da evropska poslanica Viola fon Kramon “koja u svojim neodgovornim izjavama koristi balkansku retoriku, diskredituje ne samo sebe, već i Evropski parlamenet”.

“Njene neodgovorne optužbe na adresu Predsjednika Crne Gore,,šefa države koja je kandidat za članstvo u EU, su iz arsenala beogradskih tabloida i ovdašnjih političara u pokušaju, čiji je rječnik preuzela.

Ako bi analogno rezonovali, onda se može reći da nema racionalnog objašnjenja za takvu izjavu Kramon ,osim da je dobro korumpirana”, napisao je Radović na Tviteru.

Izvjestilac Evropskog parlamenta za Kosovo Viola fon Kramon kritikovala je  danas odluku EU da ne pomogne Crnoj Gori u otplati zaduženja prema Kini, koje iznosi milijardu dolara.

Fon Kramen je pozvala EU da “dva puta razmisli” o mogućoj “strateški lošoj odluci” i upozorila da Kina, na račun dugova, može “preuzeti najveći dio crnogorske obale”, prenio je Tanjug.

“Korumpirani lideri kao što je Milo Đukanović eksploatisali su državu godinama. Sada nova vlast mora da riješi finansijske dugove. EU je već jednom napravila grešku u Grčkoj i Kina je preuzela luku Pirej. Sada se to može dogoditi sa većim dijelom crnogorske obale”, napisala je Kramon na Tviteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tivat
15.04.2021-18:11 18:11

I ona je imala svoju cijenu . Možda, opet “razglednica”. nema besplatnog ručka