Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Šef ANB-a na jutrenju

Dejan Vukšić, direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost, jutros, tokom radnoga vremena, prisustvovao je na Miholjskoj Prevlaci kod Tivta svečanosti u organizaciji Crkve Srbije (SPC)

Piše: Vladimir Jovanović

Dejan Vukšić, direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost, jutros, tokom radnoga vremena, prisustvovao je na Miholjskoj Prevlaci kod Tivta svečanosti u organizaciji Crkve Srbije (SPC).

Kako je iz ogranka Crkve Srbije saopšteno, na Miholjskoj Prevlaci se od danas do 30. jula održava IV Međunarodna duhovna akademija „Sveti Jevstatije Prevlački”, sada posvećena Amfilohiju Radoviću, „koji je idejni tvorac i sa čijim blagoslovom je ovaj simposion radio”.

Nakon crkvenoga obreda, kojim je načelstvovao mitropolit Joanikije Mićović, „izveden je bogat kulturno-umjetnički program u organizaciji Bratstva pravoslavne omladine Crne Gore”.

Vukšić je u društvu jedne ženske osobe bio za centralnom sofrom, između srpskih vladika i klirika.

Mićović je, uz mezu i rakijicu, kazao da je „na sabranju pravoslavne omladine ove godine primjetno manji broj gostiju sa strane zbog epidemije”, dodavši da je „važno da se ne prekine i da se nastavi”.

Dugogodišnji bivši rukovodilac Bratstva pravoslavne omladine Crne Gore, sveštenik Mijajlo Backović, viđan je u kafanama u društvu Vukšića.

Backović je danas imao sofru blizu Vukšićeve, a bio je u društvu Gojka Perovića.

IzvorantenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
teodo
26.07.2021-18:54 18:54

Divno.Ovo je divota za oko sve elita .steta sto fali malo benzine za ovjekovjecit skup.kako su grbljani lijepo fini i kulturni do juce su vezivali krave i magarce za vrata od Crkve a sada u prve redove krasota.Mislim kada vide evropljani da ce da se oduseve ovom dicnom druzinom.