Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

SDP Zogoviću: Vaš je izbor da budete dijaspora u sopstvenoj državi

Zogović je u reagovanju na izlaganje počasnog predsjednika SDP-a Ranka Krivokapića na Javnom servisu poručio da svi oni koji vole i poštuju svoju crkvu, a koji su podržavali Demokratsku partiju socijalista (DPS), Socijaldemokratsku partiju (SDP) i Socijaldemokrate (SD) treba da se, kako je kazao, distanciraju od "tih prevaziđenih politika koje bi da prave partijske crkve"

Iz Socijaldemokratske patije Crne Gore (SDP) poručili su poslaniku Demokratskog fronta (DF) Milunu Zogoviću da je njegov izbor da bude dijaspora u sopstvenoj državi.

SDP

Podsjećamo, Zogović je u reagovanju na izlaganje počasnog predsjednika SDP-a Ranka Krivokapića na Javnom servisu poručio da svi oni koji vole i poštuju svoju crkvu, a koji su podržavali Demokratsku partiju socijalista (DPS), Socijaldemokratsku partiju (SDP) i Socijaldemokrate (SD) treba da se, kako je kazao, distanciraju od “tih prevaziđenih politika koje bi da prave partijske crkve”.

“Milun Zogović, u očajničkom pokušaju da se domogne novog poslaničkog mandata, smatra da mu uloga Šešelja u pokušaju može najbolje pomoći da se domogne tog svetog cilja. Moguće da je to instrukcija smišljena na Vučićevom kanabeu sa kojega ne silaze on i njegova partijska družina”, kazali su iz SDP-a.

Poručuju i da su politiku koju zastupa Zogović, tada u koaliciji sa DPS i Đukanovićem, porazili 90-ih godina prošlog vijeka “kada su iza te politike stajali tenkovi, vojska, paravojska, razni ratni zločinci i njihova ratna propaganda”.

“Pretekosmo od pravog Šešelja a ne da nećemo od njegovih blijedih kopija. Zato nam danas, gospodine Zogoviću, ne predstavljate izazov, mi vas samo vidimo kao restlove poraženog, nakaradnog i anticivilizacijskog koncepta i iskreno nam je žao što ste ostali zarobljenik takve politike. Ali to je vaš izbor gospodine Zogoviću – da, po nalogu sa kanabea, budete dijaspora u sopstvenoj državi i političke sluge Beograda ili, što bi rekao Sv. Petar Cetinjski: ‘Tuđa sreća, metla i lopata’. Zato vam srećna kesa koju držite Vučiću i požurite dok vam se gazda ne predomisli ili pronađe jeftiniju radnu snagu”, zaključuje se u reagovanju SDP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve