Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

SDP Tivat: Kružni tokovi kao dokaz pogubljenosti tivatske vlasti

Brzopotezna izgradnja nefunkcionalnih kružnih tokova još je jedan u nizu improvizatorskih poslova tivatske vlasti kojim se neracionalno troše resursi i sredstva svih građana, saopštili su danas iz opštinskog odbora Socijaldemokratske partije u Tivtu

Brzopotezna izgradnja nefunkcionalnih kružnih tokova još je jedan u nizu improvizatorskih poslova tivatske vlasti kojim se neracionalno troše resursi i sredstva svih građana, saopštili su danas iz opštinskog odbora Socijaldemokratske partije u Tivtu.

foto SDP

U SDP Tivat ističu da to uvijek bude tako kada na brzinu želite da navodno rješavate saobraćajne probleme grada, vodeći prije svega računa ne o kvalitetu rješavanja problema, već kako što bolje da manipulišete građanima.

“Što je brzo to je i kuso – odavno je narod rekao. Ali teško se može nešto bolje očekivati od vlasti koja u vremenu opšte krize, umjesto o zajedništvu i saradnji svih u gradu, jedino o čemu razmišlja to je sječa neposlušnih kadrova i partijska zloupotreba aktuelne situacije”, navode u toj stranci.

Prema njihovim riječima, kada imate vlast koja bez ikakvih problema može da časti “strateškog investitora” više od pet miliona eura novca svih Tivćana, izgubi dva miliona depozita u Atlas banci, protraći naslijeđeni novac što sve čini štetu veću od 10 miliona u posljednjih par godina – onda ni ovo njihovo predizborno kruženje, bez ikakvog smisla, ne može nikoga iznenaditi.

“To je njihova mjera odnosa prema građanima Tivta. SDP je još prije dva mjeseca jasno saopštio da bez ikakve vizije razvoja saobraćajne infrastrukture DPS/SD/HGI vlast planira širenje magistrale kroz Tivat. Precizno smo naveli da se na taj način, osim što se ne rješava saobraćajni problem u gradu, bespotrebno troše milionska sredstva i ugrožava imovina naših sugrađana koji žive uz magistralni put”, naglašavaju u SDP Tivat.

Ukazuju da cjelovito rješavanje tog pitanja podrazumijeva izgradnju obilaznice oko Tivta, kako bi se rasteretio saobraćaj kroz centar grada, zaštitila imovina sugrađana i istovremeno učinilo atraktivnim zemljište u zaleđu, kroz koje se planira obilaznica.

“Samom izgradnjom bulevara kroz grad, pa sve i da se to radi na kvalitetan a ne DPS način, ne rješavamo suštinu problema a uz to stvaramo niz novih problema. Kada bi predstavnici tivatske vlasti poželjeli bar ponekad nekoga da čuju, osim same sebe, odnosno naloga Podgorice, tada bi, sigurni smo i oni sami došli do pravih zaključaka i rješenja. Ovako im ne preostaje ništa drugo nego da se besciljno vrte u krug. Po modelu “originalnih” predizbornih kružnih tokova”, poručuju iz SDP Tivat.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve