Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

SDP SD-u: Srećna vam Olga, možda vam nadoknadi cijeli Opštinski odbor u Plavu

Srećna vam Olga možda vam nadoknadi cijeli Opštinski odbor u Plavu koji vas je napustio, poručuju iz Socijaldemokratske partije Socijaldemokratama.

Srećna vam Olga možda vam nadoknadi cijeli Opštinski odbor u Plavu koji vas je napustio, poručuju iz Socijaldemokratske partije Socijaldemokratama.

SDP

Niz saopštenja sa jedne i druge adrese počeo je nakon što je i SD-a saopšteno da je Olga Kaluđerović prešla u njihove redove, što je SDP demantovao tvrdeći da ona nije njihov član.

“Ponavljamo i ujedno se izvinjavamo javnosti ali: građanka Olga Kaluđerovic nije vd predsjednica Foruma žena SDP Podgorica niti članica Odbora Glavnog grada!!! Osim što laže, sada i fabrikuje i papire koji nijesu zvanična dokumenta partije jer niti su potpisani niti ovjereni od strane ovlašćenog lica predsjednice Foruma žena gospođe Dragice Anđelić. Zato i kažemo da laže kao i Ivan Brajović”, ponovo je saopšteno iz SDP-a.

Kako ističu, njoj nije zamjeriti, “jer kao što rekoše bivši članovi SD iz Plava, ona je vjerovatno nasjela na obećane “kule i gradove”.

“Srećno joj bilo. Takvom društvu i pripada. A Ivanu Brajoviću, Danilu Orlandiću i ubrzo Damiru Šehoviću, iznajmili smo stan preko puta Specijalnog tužilaštva. Trebaće im da se ne motaju po ovoj podgoričkoj vrućini. Treba samo da pređu ulicu. Toliko zaslužuju. Ni manje partije ni više istraga protiv njihovih funkcionera. A kako i neće, samo Ivan Brajović koštao je građane ove države 250 miliona eura. Pravda je spora ali uvijek dođe”, ističu oni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve