Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

SDP podnio Opštinskoj izbornoj komisiji listu za izbore u Tivtu

Socijaldemokratska partija podnijela je Opštinskoj izbornoj komisiji izbornu listu za lokalne izbore u Tivtu, pod nazivom SDP – ODBRANIMO GRAD

Socijaldemokratska partija podnijela je Opštinskoj izbornoj komisiji izbornu listu za lokalne izbore u Tivtu, pod nazivom SDP – ODBRANIMO GRAD.

Nosilac liste Aleksandar Đurović saopštio je da je SDP partija koja je na političkoj sceni prepoznata kao zaštitnik državnih resursa i zalaganju da od resursa korist moraju da imaju građani, saopšteno je iz stranke.

“Tako i u Tivtu, naša borba je da odbranimo grad od pohlepe pojedinaca i od njihove loše politike kojom su građane Tivta lišili prava da žive u uređenoj i bogatoj lokalnoj zajednici sa riješenim ključnim infrastrukturnim problemima grada”, naveo je on.

Đurović je rekao da će voditi nepokolebljivu borbu da se o resursima, o onome što pripada građanima Tivta, pitaju sami građani, kao uostalom i o svim vitalnim pitanjima razvoja grada.

“Najupečatljiviji primjer je otuđenje našeg Aerodroma, koje se želi obaviti bez prethodnog izjašnjavanja Tivćana i Tivćanki na lokalnom referendumu. Zato se za nas 5. aprila održava referendum za odbranu Aerodroma Tivat koju je do sada podrzalo više od 1200 naših sugrađana”, rekao je Đurović.

“Zato na predstojećem referendumu 5. aprila mi odlučujemo da li naši resursi treba da pripadaju nama, i od njih korist imaju svi građani Tivta, a mi smo uvjereni da Tivćani žele da Aerodrom Tivat služi našim građanima, a ne političarima iz Podgorice. Odlučujemo i o tome da investitori treba da plate komunalnu infrastrukturu koju koriste, a koju su izgradili građani Tivta.

Kome će služiti naši resursi i ko će o njima odlučivati, ključno je pitanje na koje ćemo dati odgovor 5. aprila i zato mi kažemo da su ovi izbori referendum o nezavisnosti Tivta, borba za naše pravo da odlučujemo o svojoj budućnosti”, zaključio je Đurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve