SDP odgovorio Demokratama: Bečiću, saradnike UDBE potraži u najbližem okruženju

Niska saopštenja Joničine djece iz Demokrata, a koji su i sami nastali pokušajem razbijanja SNP-a, kojima pokušavaju čitavu partiju okriviti za postupanje jedne osobe, pokazuju njihove stvarne namjere i da im je obračun unutar opozicije jedini cilj navode iz SDP-a

”Aleksi Bečiću preporučujemo da saradnike UDBE potraži u svom najbližem okruženju ili priupita Snežanu Jonicu o kome se radi. Ako je vjerovati Jonici iz vremena SNP kongresa upravo je Aleksa i njegovo okruženje na listi udbaškog razbijanja SNP-a.

Kako dodaju, osjećaju odgovornost što je sa njihove liste izabrana odbornica za koju postoji mogućnost da mimo volje građana i partijskih odluka promijeni većinu u Kotoru.

”Svjesni objektivne odgovornosti, iako je g. Lončarevic isključena iz članstva, a svih 36 članova SDP-a Kotor jednoglasno zaključio da nema saradnje sa DPS-om, zbog činjenice da je g. Lončarević birana sa naše liste, predsjednik Krivokapić je najavio povlačenje sa čela partije, djelima pokazujući da to nije politika SDP-a. Niska saopštenja Joničine djece iz Demokrata, a koji su i sami nastali pokušajem razbijanja SNP-a, kojima pokušavaju čitavu partiju okriviti za postupanje jedne osobe, pokazuju njihove stvarne namjere i da im je obračun unutar opozicije jedini cilj”- navode iz SDP-a.

Ne postoji opoziciona partija koju nekada nije napustio odbornik i djelovao mimo partijske politike, i nijednoj zbog toga nije doveden u pitanje opozicioni legitimitet. I niko nije djelima pokazao odgovornost kao SDP, zaključili su iz te stranke.

Komentari

avatar