Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

SDP: Odbranićemo Tivat i efikasnim rješavanjem komunalnih problema

Oni su istakli da umjesto da riješi ugrožavanje zdravlja građana, i pozabavi se osnovnim infrastrukturnim problemima, aktuelna vlast je 5,6 miliona eura novca građana Tivta poklonila, kako su kazali, svjetskim milijarderima

Kada SDP preuzme odgovornost, funkcije i privilegije političkih elita neće biti važnije od osnovnih uslova za pristojan život Tivćana, saopšteno je iz te partije.

Foto: SDP Tivat

“Grad u kome se tajkunima poklanjaju milioni je isti onaj grad u kom se ne brine o građanima. Četiri godine mandata nisu dovoljne da riješe izlivanje kanalizacije u nekad najčistijem dijelu mora u gradu, u Donjoj Lastvi, niti da riješe pitanje kanalizacije u Bonićima gdje se fekalije izlivaju po putu, na 200 metara od lokalne marine. 4 godine vlasti DPS-a nisu dovoljne da se grad koji nazivaju crnogorskim Monte Karlom, riješi neugodnih mirisa koji se osjećaju na nekoliko lokacija”, saopštio je Opštinski odbor SDP Tivat.

Oni su istakli da umjesto da riješi ugrožavanje zdravlja građana, i pozabavi se osnovnim infrastrukturnim problemima, aktuelna vlast je 5,6 miliona eura novca građana Tivta poklonila, kako su kazali, svjetskim milijarderima.

“Tako ih je oslobodila obaveze plaćanja naknade za komunalno opremanje zemljišta”, kazali su iz SDP Tivta, navodeći da je takvo ponašanje suprotno zakonu i duboku štetno.

“DPS/SD/HGI vlast nastavlja sa “budvanizacijom” Tivta brineći samo o interesima svojih funkcionera i njima bliskih tajkuna, prijeteći da trajno ugrozi prostor kao jedan od naših najznačajnijih resursa za razvoj. Oni brinu kako da od svih nas oduzmu sve što imamo, grad, plažu, more, aerodrom. Građanin mora da bude na prvom mjestu, prije svih tajkuna, rođaka i partijskih drugara”, piše u saopštenju.

Iz SDP-a poručuju da će, umjesto lažnih obećanja o velikim infrastrukturnim projektima koji se ne realizuju, u toj partiji stvarati sistem koji će prvenstveno biti okrenut očuvanju zdravlja i života građana.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve