Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

SDP: Nemamo potrebe da se krijemo

U toj partiji tvrde da je SDP saopštio sve što ima da kaže na ovu temu rekao je javno jer, kako kažu, nemaju potrebu da se kriju

Socijaldemokratska partija demantovala je tvrdnje koje su objavljene u na portalu CdM pod naslovom “Krivokapić hoće Tenu Božović umjesto Jokića?”

“Odlučno demantujemo izmišljotine i informacije koje su se pojavile u Vašem mediju. Neistina je, i nikada ne može postati istina, današnja kadrovska i druge insinuacije CdM-a. Objavljivanje info na bazi tračeva i sitnih podmetanja ne bi smjelo da bude manir bilo kog medija”, navodi se u reagovanju SDP-a.

U toj partiji tvrde da je SDP saopštio sve što ima da kaže na ovu temu rekao je javno jer, kako kažu, nemaju potrebu da se kriju.

“Ovo je još jedan prljavi dokaz da se blaćenjem želi pobjeći od odgovornosti zašto je prekjuče samovoljno potpisan štetan ugovor o koncesiji, ne pitajući ni postojeću većinu u Skupštini opštine. Nažalost, oni koji bježe od naroda, skupštine i zakona nerijetko se pokušavaju sakriti u ličnom blaćenju i insinuacijama. SDP isključivo traži da se poštuju institucije i građani pa što god bude njihova volja i od toga neće odustati”, zaključuje se u saopštenju SDP-a.

Redakcija CdM-a je kontaktirala SDP na ovu temu više puta ali od njih odgovor nije stigao.

IzvorCdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve