Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

SDP: I sve da nas uhapsite, Cetinje uhapsiti nećete nikad

''Marionetska Vlada hapsi građane koji su mirno protestovali umjesto da na odgovoran i ozbiljan način razmotri brojne dokaze koji ukazuju na prekomjernu upotrebu sile, prekoračenje ovlašćenja, trovanje građana Cetinja, starih lica, žena i djece''

Hapšenje našeg sugrađanina Nena Kaluđerovića novi je pokušaj disciplinovanja Cetinja, građanske i antifašističke Crne Gore od strane Vlade srpskog sveta, saopštio je Opštinski odbor Socijaldemokratske partije.

“Marionetska Vlada hapsi građane koji su mirno protestovali umjesto da na odgovoran i ozbiljan način razmotri brojne dokaze koji ukazuju na prekomjernu upotrebu sile, prekoračenje ovlašćenja, trovanje građana Cetinja, starih lica, žena i djece. Jedini koji je kršio zakon je bio premijer dajući nezakonita ovlašćenja a za što ga je optužio njegov ministar. I danas, umjesto izvinjenja i stida, ostavke premijera i pada Vlade, oni nagrađuju policajce koji su “bombardovali” Cetinje i hapse naše sugrađane”, navodi SDP.

A onda su dodali.

“Bruka za brukom od nazovi premijera i Vlade koju im ni oni kući više ne podržavaju, nego plašeći se izbora drže glavu u pijesku dok im beogradski nalogodavci ne kažu da “kupe kablove” i odu odakle su došli. I sve da nas uhapsite, Cetinje uhapsiti nećete nikad! Znamo da vas Belveder dobro boli”, poručuje OO SDP Cetinje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
11.10.2021-20:42 20:42

Ja se pitam,zasto ambasade sute..jel im to zelja,,da nas neduzne hapse..jel im je zelja da CG hara nezakonje..anarhija i Haos..Sram ih bilo..!