Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

SDP i građanski koncept Rožaja podržao prof. dr Ibro Skenderović

''Više sam nego siguran da je za naš grad i našu Crnu Goru najbolji put onaj koji vodi ka evropskom društvu, ravnopravnih građana u kojem će se Rožaje razvijati i biti ugodno mjesto za život i podizanje porodice'', naveo je Skenderović

Građanski i evropski koncept razvoja Rožaja i Crne Gore koji SDP uspješno predstavlja već tri decenije danas je podržao i univerzitetski profesor dr Ibro Skenderović.

“Više sam nego siguran da je za naš grad i našu Crnu Goru najbolji put onaj koji vodi ka evropskom društvu, ravnopravnih građana u kojem će se Rožaje razvijati i biti ugodno mjesto za život i podizanje porodice”, naveo je Skenderović.

On je istakao da je upravo zato odlučio da podrži Socijaldemokratsku partiju i svaku listu na kojoj će ova izvorna građanska i suverenistička snaga biti na predstojećim izborima, jer nijesu napravili ni jedno “pogrešno” skretanje na strateškim raskrsnicama za Crnu Goru u proteklih 30 godina.

Zbog toga, poručuje, ” smatram da je na predstojećim lokalnim izborima potrebno predstaviti novi koncept upravljanja gradom koji svi mnogo volimo, ali koji se nije razvijao na način koji bi bio dovoljno dobar u proteklom periodu” .

“Zbog toga, svim srcem, podržavam novu viziju razvoja Rožaja u kojoj će SDP imati zapaženu ulogu, što svojim kadrovskim i stručnim kapacitetima svakako zaslužuje” – zaključio je ugledni rožajski profesor.

Skederović je bio dugogodišnji uspješni direktor OŠ “Mustafa Pećanin” prije smjene od strane prethodne ministarke obrazovanja Vesne Bratić. Prirodno-matematički fakultet završio je na Univerztetu u Prištini, specijalističke i magistarske studije na Geografskom fakultetu u Beogradu, a doktorsku disertaciju “Geografski aspekti ekonomskog razvoja opštine Rožaje” uspješno odbranio 25. 06. 2010. godine na Univerzitetu u Novom Pazaru i stekao zvanje doktora geografskih nauka.

Autor više značajnijih monografija, publikacija, stručnih i naučnih radova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve