Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

SDP: DF smatra da sukobljavanjem može dobiti glasove

"Da rezimiramo, toliko vas je obuzela anticivilizacijska i duboka antihrišćanska mržnja prema bližnjem svom da vam je i Davidović zvani „Firer” rekao da ga sramotite svojim objavama. Što je mnogo za Firera izgleda nije i za lidere DF-a", zaključuju iz SDP-a

“Provjeravajte što objavljujete, doveli ste me u nezgodan položaj”, napisao je Goran Davidović- “Firer” jednom od lidera DF, poslije skandalozne objave u kojoj je Nebojša Medojević prikazao sliku krvavog i povrijeđenog djeteta sa natpisom da je dijete namjerno povrijedila crnogorska policija. Za one koji ne znaju, Goran Davidović je nadimak “Firer” sam sebi dao jer je bio lider Nacionalnog stroja, fašističke organizacije iz Srbije koja je zbog aktivnosti zabranjena, a “Firer” osuđen i morao da bježi iz zemlje. E sad zamislite dokle je DF doveo sebe i svakog ko se ikad prevario da ih glasa, kad se Firer stidi od njih i pita “zašto ste ga lažima doveli u nezgodan položaj”, saopšteno je iz Socijalidemokratske partije.

Logo

“I đavo može citirati Sveto pismo za svoje potrebe” – napisao je Vilijam Šekspir opisujući ono što pojedini među vama ovih dana rade. Dok se cijela država digla da spriječi štetu od korona virusa, dok građani pokazuju neviđeni humanizam, hiljade ljudi su na prvoj liniji odbrane – vama je najpreče da unosite nemir među braćom i komšijama. Pri tom se pozivajući na vjeru i crkvu, koja se sve češće i glasnije ograđuje od vašeg štetnog djelovanja. Mnogi među njima već i javno kažu: u Boga vas molim, nemojte nas više ovako podržavati. Ali vi ćete između crkve, Boga i građana Crne Gore svih vjera izabrati uvijek isto – političku manipulaciju i podvalu”, poručuju iz SDP-a.

Ističu da kako se bliže izbori, DF smatra da samo zavađanjem i sukobljavanjem može dobiti neki glas.

“Na vašu žalost, a na sreću nas, predstavnika građanske, multietničke i civilizovane Crne Gore građanima će ipak biti najbitnije da podrže one koji će im omogućiti da žive dobro od poštenog rada. Da rezimiramo, toliko vas je obuzela anticivilizacijska i duboka antihrišćanska mržnja prema bližnjem svom da vam je i Davidović zvani „Firer” rekao da ga sramotite svojim objavama. Što je mnogo za Firera izgleda nije i za lidere DF-a”, zaključuju iz SDP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve