Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

SDP Cetinje: Crveni karton dvojcu Krivokapić – Abazović

Opštinski odbor SDP Cetinje je ocijenio da je današnjim polaganjem vijenca na grob kralja Nikole Vlada DF-a i Građanskog pokreta URA dobila crveni karton od građana prijestonice

Opštinski odbor SDP Cetinje je ocijenio da je današnjim polaganjem vijenca na grob kralja Nikole Vlada DF-a i Građanskog pokreta URA dobila crveni karton od građana prijestonice.

“Sa zastavom pod kojom je ugašena crnogorska država i kordonima policije da ih brani od sopstvenih građana premijer i ministri Vlade SPC-URA došli su danas na Cetinje da sa danom zakašnjenja polože vijenac na grob kralja Nikole povodom stogodišnjice njegove smrti. Ista ona politika koja je lažnom podgoričkom Skupštinom ugasila crnogorsku državu i protjerala kraljevsku porodicu danas je pokušala trobojkom i sa danom zakašnjenja da ponizi velikog kralja Nikolu, Cetinje i Crnu Goru. Ali što bi Cetinjani kazali proveli su se u stilu “kako došli, tako pošli””, saopšteno je iz SDP-a Cetinja.

Napominju da je nakon usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovjesti po mjeri SPC, imenovanja Vesne Bratić na čelo ključnih identitetskih resora, predsjednika Matice srpske za rektora Univerziteta Crne Gore, sumnjivih obavještajaca u Ministarstvu odbrane i drugih poniženja Crne Gore po agendi SPC, Vlada DF-a i URE i dvojca Krivokapić – Abazović je današnjom provokacijom, trobojkom, pokušala novo poniženje Cetinja i Crne Gore i jasno stavila do znanja što misli o Ustavom definisanim simbolima Crne Gore.

“Dobila je žestok, cetinjski i crnogorski, odgovor, kakav su Cetinjani davali svima koji su se kroz istoriju igrali obrazom Crne Gore. Da li će URA konačno shvatiti da je došla zadnja URA da se dozovu pameti i prestanu sa poniženjima Crne Gore za račun druge države i DF-a? Shvatili ili ne Cetinje im je još jednom dalo crveni karton a koga prekriži Cetinje, prekrižiće ga vrlo brzo i većinska, građanska, sekularna i antifašistička Crna Gora”, zaključuju u cetinjskom SDP-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinje
02.03.2021-18:16 18:16

Albanac rodjeni Ulcinjanin ima podrsku u Ulcinj 0,2% Pametni Albanci — Cetinje 98% CRNOGORCI Albanac podrsku 10% Cetinjani sami sebe izdajete i nikad pameti nemozete doci zaboravili ste KRALJA da je bio na izbjeglicki LONAC ! Danas vam taj isti sto ste mu dali glas oduzima Djedovinu -ne priznaje nacionalnost -provocira da ste SRBI !ZAPAMTITE MOJ DJED NIKAD NIJE STIJO DAT VJERU ZA VECERU-KA VI SADA- !!

gagi
02.03.2021-18:27 18:27

Kakva su braca svetosavsi cetnici Podoljub i Nemanja(pokojni Dritan),od kad “stavi ruke i krst”pop Gojko Perovic ucitelj srednje skole bogoslovije na Abazovica, on jadan zaboravi ko je,sto je,od koga je i koje je vjere.

JELA
02.03.2021-18:52 18:52

Crnogorci bar 50% ugledaj te se na ALBANCE Slozno podrzati svoje ka svi ostali nedajte nikom ispred nas ne izdajte jedni druge kao sto ste sada -dali podrsku URA -DEMOKRATE-izgubili ste- CAST-Ponos- Posao -oduzeli vam sve i nabili vam jaram na vrat -sve zbog vase podrske da ce vas neko vise voljeti i stititi od svojeg ! DA JE VJECNA UPAMET SE CRNOGORCI ! NE IZDAJTE JEDNI DRUGE I NAJVAZNIJA NAM JE DRZAVA OD SVEGA !