Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

SDP Budva: Snažan rast podrške idejama i programu naše partije

''Iskazana je puna podrška politici SDP na državnom nivou i konstatovan izuzetan rad njihovih poslanika u državnom parlamentu''

Na sjednici Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije Budve, kojoj su prisustvovali predsjednik partije Raško Konjević i potpredsjednik Nikola Đurašković, konstatovan je snažan rast podrške idejama i programu naše partije u proteklih pola godine, kako u Budvi, tako i na nivou države, saopšteno je iz te stranke.

“Izvještaj o radu, koji je podnio Mihailo Đurović, predsjednik OO SDP Budva, potvrđuje se da se partija bavi suštinskim problemima građana, od pitanja komunalne infrastrukture, obale, gradskih saobraćajnica i velikog problema sa tretmanom otpadnih voda.

Članovi odbora dali su niz predloga za kvalitetnije organizovanje kulturnog i sportskog života u gradu, unaprjeđenju zdravstvene zaštite i obrazovanja, a posebno mjesto u planu aktivnosti zauzela je borba za odbranu građanskog i antifašističkog bića Budve i Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Iskazana je, kako su naveli, puna podrška politici SDP na državnom nivou i konstatovan izuzetan rad njihovih poslanika u državnom parlamentu.

“Očuvanje građanske, evropske, multinacionalne i antifašističke Crne Gore i njen dalji razvoj i evropska perspektiva, kao i niz socijalno-ekonomskih zakona koje je SDP predložila u Skupštini Crne Gore rezultirali su rastom javne podrške građana Budve”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve