Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

SDP BiH podržao listu SDP-Jaka Crna Gora

Kako je saopšteno iz SDP, njihov kolega iz BiH naglasio je da Crnogorci 30. avgusta imaju priliku da biraju Skupštinu, a da je u protekle tri decenije Socijaldemokratska partija Crne Gore pokazala kako se drži do riječi, ponosa, časti i čojstva, što je uvijek bilo obilježje Crne Gore

Predsjednik SDP Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić podržao je listu “SDP – Jaka Crna Gora” u susret parlamentarnim izborima koji će se održati 30. avgusta.

Kako je saopšteno iz SDP, njihov kolega iz BiH naglasio je da Crnogorci 30. avgusta imaju priliku da biraju Skupštinu, a da je u protekle tri decenije Socijaldemokratska partija Crne Gore pokazala kako se drži do riječi, ponosa, časti i čojstva, što je uvijek bilo obilježje Crne Gore.

“Zbog toga smatram da je vrlo važno da kažem kako danas nakon 30 godina politika Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine kad je u pitanju Evropska unija, integracije, NATO je i zvanična politika Crne Gore. Mi u Bosni i Hercegovini gajimo poseban odnos prema Socijaldemokratskoj partiji Crne Gore, jer su oni bili na onoj pravoj strani istorije kada je trebalo pokazati ljudskost i kada je trebalo držati do obraza”, naglasio je Nikšić.

On je poručio građanima Crne Gore da je jak SDP i jak klub SDP-a u Skupštini Crne Gore garant opstanka i jačanja onoga do čega drži Crna Gora i ljudi u Crnoj Gori, kao i garant čovječnosti, obraza i principa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve