Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

SD: Zadovoljni radom i rezultatima lokalne uprave u Plavu

Sastanku su, ispred centrale partije, prisustvovali Ivan Brajović, predsjednik SD-a, Damir Šehović, potpredsjednik SD-a, Danilo Mirotić, generalni sekretar SD-a i Luka Mitrović, menadžer SD-a za sjevernu regiju, saopšteno je iz partije

Opštinski odbor Socijaldemokrata Plava održao je sastanak kojem je prisustvovalo rukovodstvo partije.

Sastanku su, ispred centrale partije, prisustvovali Ivan Brajović, predsjednik SD-a, Damir Šehović, potpredsjednik SD-a, Danilo Mirotić, generalni sekretar SD-a i Luka Mitrović, menadžer SD-a za sjevernu regiju, saopšteno je iz partije.

Predsjednik partije Ivan Brajović, saopštio je da plavski odbor i njegov izborni rezultat moraju biti primjer odborima Socijaldemokrata u svakom drugom gradu.

Ovaj odbor, smatra Brajović, pokazao je da SD može mnogo više od onoga što trenutno jeste – da može da bude najjača partija i da ima ljude spremne da preuzmu odgovornost vođenja jedne opštine.

“To je SD u Plavu, a to će, kako vrijeme odmiče, SD biti i u ostalim gradovima Crne Gore”, uvjeren je Brajović.

On je naglasio da Socijaldemokrate iz dana u dan dobijaju sve veću podršku građana Crne Gore i da je to proces koji niko ne može zaustaviti.

Potpredsjednik SD-a Damir Šehović, je istakao zadovoljstvo i podrškom koju SD ima u Plavu, kao i radom lokalne uprave u kojoj su najveću odgovornost preuzeo upravo kadar te partije.

Šehović je kazao da je svoje prvo obećanje dato građanima Plava u predizbornoj kampanji ispunjeno već u noći izbora, i da je SD postao najjača partija u toj opštini, a ujedno to je i prva opština u kojoj ima predsjednika iz svojih redova.

Socijaldemokrate su, od parlamentarnih izbora do danas, za više nego duplo uvećale podršku građana Crne Gore i priliv novih članova se nastavlja, zaključio je Šehović.

Predsjednik Opštine Plav Mirsad Barjaktarević rekao je da su za kratko vrijeme napravljeni krupni koraci ka konsolidaciji opštinskih finansija, a istovremeno su, zahvaljujući i nesebičnoj podršci Vlade Crne Gore i premijera lično, stvorene pretpostavke za završetak započetih i započinjanje novih kapitalnih projekata, na koje se čeka decenijama.

Naglasio je da danas treba da obećamo našim sugrađanima da će se u Plavu bolje živjeti, a profesionalno i odgovorno upravljanje opštinom od strane ove lokalne vlasti je garant da se ide u tom pravcu.

U ulozi domaćina, predsjednik OO SD Plava, Omer Mehmedović, upoznao je prisutne sa aktuelnom situacijom u odboru i naglasio je da se rad plavske lokalne vlasti ne zasniva na riječima, već na djelima, a da ta djela vide i osjećaju svi građani Plava, navedeno je u saopštenju.

“Članovi odbora su ovu priliku iskoristili i da, sa rukovodstvom partije, razgovaraju o projektima i investicijama koji su vezani za Opštinu Plav. Mehmedović je istakao zadovoljstvo dosadašnjim radom plavskog odbora SD-a, konstatujući značajan priliv novih članova, sa očekivanjem da će, na kraju mandata ove lokalne vlasti, zahvaljujući njenim dobrim rezultatima, rezultat SD-a u toj opštini biti još bolji od prethodnog”, zaključeno je u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve