Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

SD: Vulinovo najprizemnije vrijeđanje naših parlamentaraca je konkretan rezultat Abazovićeve istorijske posjete Srbiji

Međutim, dodaju, imajući u vidu da se Abazović iz petnih žila trudi da postane Vulin umjesto Vulina – glavna Vučićeva marioneta, ne bi nas iznenadilo da nakon ovoga uputi izvinjenje vlastima u Srbiji, kojima inače od starta služi, zbog toga što su maltretirali naše parlamentarce

Nakon “istorijske” posjete Dritana Abazovića Srbiji i “resetovanja” odnosa, odmah je stigao konkretan rezultat te posjete – najprizemnije su izvrijeđani poslanici crnogorskog parlamenta, u koje spada i 41 poslanik aktuelne parlamentarne većine koja broji 46, zbog odnosa prema jednom civilizacijskom pitanju kakav je genocid u Srebrenici. Pritom se služeći brutalnim neistinama, o čemu se svako ko pročita pomenutu rezoluciju može uvjeriti, saopštile su Socijaldemokrate.

“Da imamo državno odgovornu Vladu i premijera, koji štite interes ove a ne tuđe države, ovakvi opskurni tipovi u liku Aleksandra Vulina, trenutno glavnog Vučićevog trbuhozborca, a nekadašnjeg glasnogovornika Mire Marković, bi dobili odgovor naše države kakav zaslužuju”, kažu u SD-u.

Međutim, dodaju, imajući u vidu da se Abazović iz petnih žila trudi da postane Vulin umjesto Vulina – glavna Vučićeva marioneta, ne bi nas iznenadilo da nakon ovoga uputi izvinjenje vlastima u Srbiji, kojima inače od starta služi, zbog toga što su maltretirali naše parlamentarce.

“Građani, u konačnom, iz prve ruke mogu vidjeti kako bi u praksi funkcionisao Otvoreni Balkan, i kako izgleda ta “sloboda” kretanja, o kojoj crnogorski Vulin u liku Abazovića govori. Sve ovo je još jedna potvrda da treba odsvirati kraj 43. Vladi i signal onima koji je još uvijek “drže u životu” da podrže našu i inicijativu i da joj zajedno uskratimo podršku. U suprotnom i sami preuzimaju odgovornost za brukanje države, čemu smo gotovo svakodnevno izloženi”, zaključujuu SD-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
02.07.2022-13:57 13:57

…SRBI su izvršili najsramniji genocid na kraju XX vijeka —jedino su i bili sposobni na goloruki muslimanski narod —sad se KAO koprcaju nijesu počinjeli genocid ali istovremeno SLAVE kao heroja njihovog generala —ima li išta nečasnijeg od naroda i podmuklijeg ,koji sad čoče mole sve “okolo”da uđu u OB jer vide silom ništa nijesu mogli postići pa probaju “mali šengen”,”srpski svet” pa “OB”
Vulin i ostalo smece treba da nam drži SLOVO —nikad —dalje od CG Vuline i ostali Vučicevi -glasnogovornici

KLEMENTINA
02.07.2022-14:59 14:59
Reply to  RIR

Mnogo je veći genocid bijedno se distancirati od njega, ali da bi stao iza onoga što si učinio treba biti ČOVJEK a ne POŽMIREP ili nešto gore i od toga. To su naši ”dragi komšije” NE ZAPALO IH PA BI VIĐELI ŠTO BI NAM ONI BILI U STANjU UČINITI. Lijepa im kuća daleko od nas .

RIR
02.07.2022-16:00 16:00
Reply to  KLEMENTINA

svaka čast —tako je !
što bi radili nama ?! – treba se sjetiti što su uradili samo Nikoli Novakoviću ili Šcepanu Mijuškoviću /borcu bitke na MK/…

TV_EU
02.07.2022-16:45 16:45

Ovaj predstavnik Roma ne prestaje da vrijeđa Crnogorce i Crnu Goru a mi mu dozvoljavamo da mirno šeta našim Primorjem , nismo bolje ni zaslužili