Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

SD: Vlada da objavi ugovor Todorovića, plata 4.400 eura, otpremnina 100.000 eura?

Pozivamo Vladu da objavi ugovor direktora ToMontenegro kompanije Todorovića, kako bi demantovala navode koji su se na tu temu upravo pojavili, saopštile su Socijaldemokrate Crne Gore

Pozivamo Vladu da objavi ugovor direktora ToMontenegro kompanije Todorovića, kako bi demantovala navode koji su se na tu temu upravo pojavili, saopštile su Socijaldemokrate Crne Gore.

“To je u interesu kako Vlade tako i svih građana. Naime, upravo je objavljeno da je Todoroviću navodno: u startu isplaćeno više hiljada eura; sljeduje ga mjesečna plata 4.400 eura; sljeduje ga otpreminina od 100 000 eura; stan od 1.000 eura; bonus čim poleti prvi avion od 30.000 eura; bonus od 50 000 ako za godinu dana preveze preko 300 000 putnika.

Pošto vjerujemo da Vlada, koja je rekla da će osnivanje kompanije koštati nula eura nikad ne bi podržala ovakav ugovor, kao i zbog činjenice da bi ovakav ugovor bio u kafastrofalnom nesaglasju sa porukama Vlade o štednji, vjerujemo da je prije svega njima u interesu da što prije razjasne ovu situaciju i demantuju gorenavedeno”, navode iz SD-a.

Ukoliko ne objave, svakako će, kažu, ga tražiti prema Zakonu o slobodnom pristupu informacijama, ali, vjerujuju da za tim neće biti potrebe i da će sami razjasniti situaciju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve