Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

SD Tivat pita lokalni SDP i BF: Kako ste se proveli sinoć?

Građani su sinoć imali priliku da, pod okriljem humanitarne večeri, čuju salvu nacionalističkih srpskih pjesama u multietničkom Tivtu, poručuju iz SD-a

Scijaldemokrate Tivta saopštile su da su građani sinoć imali priliku da, “pod okriljem humanitarne večeri, čuju salvu nacionalističkih srpskih pjesama u multietničkom Tivtu“.

“Uz odobrenje “građanskih” partija na vlasti, okićeni zastavama druge države, pjevalo se do kasno u noć “Veseli se srpski rode”. Pitamo kolege iz SDP, BF i “Građanske liste” – kako ste se proveli sinoć? Vjerujemo da ste uživali u zvucima mediteranske muzike u lijepoj ljetnjoj noći i da su vaša srca bila ispunjena toplinom. I vjerovatno ćete sad da uputite kritike zašto Vas napadamo kad je to humanitarno veče”, navodi SD.

Kako ističu, što se humanitarnog karaktera tiče, imaju njihovu punu podršku, ali uz pjesme, Galije, Bajage, Džibonija, Perpera i sličnih grupa koje svojim pjesmama govore o ljubavi i koje ne dijele ljude na ove i one.

“Onih umjetnika na čije će koncerte svi biti dobrodošli i neće osjećati nelagodu koju ste većini građana sinoć priredili. Na kraju, naše kolege iz opozicije na državnom nivou, predstavnike SDP-a pozivamo da rasture koaliciju sa antidržavnim strukturama protiv kojih se žestoko i s punim pravom bore na državnom nivou i da izazovu lokalne izbore na kojima bi Tivat bio ponovo vraćen Crnoj Gori”, zaključuje SD.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
bruka
27.07.2021-12:28 12:28

Draginja, jedino ti Raško možete ovo da rješite. Pošaljite ove klerikalce doma!!!

SD Tivat pita lokalni SDP i BF: Kako ste se proveli sinoć? – CG Vijesti
27.07.2021-12:36 12:36

[…] Aktuelno […]

Vocak
27.07.2021-13:37 13:37

Vuksanovic-Konjevic SDP-ZA SVAKU STE OSUDU SA KIM STE SE U KOLO UHVATILI !!!