Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

SD Tivat: Laži trče sprintove, ali istina trči maraton

''U moru populističkih i neistintih izjava sami ste sebe uhvatili u laži i priznali da Vas interesuju  isključivo fotelje, na kojima, na sreću svih u Tivtu, nećete jos dugo biti''

Jedanaesta sjednica Skupštine opštine Tivat ponovo je juče odložena zbog nedostatka kvoruma. Radu sjednice prisustvovalo je 16 odbornika, a odsutni su bili odbornici DPS-a, SD-a, HGI-ja i SDP-a. Na dnevnom redu trebalo je da budu 54 tačke, među kojima i budžet za narednu godinu. S obzirom da budžet nije mogao biti usvojen, predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović rekao je da je u obavezi da donese akt o privremenom finansiranju u skladu sa zakonom. Socijaldemokrate ističu da je Komnenića ne interesuje usvajanje budžeta.

“Nego želite da nas jos tri mjeseca držite  pod blokadom, kako bi, nelegalno i bez većine, svi u Tivtu bili Vaši taoci. U moru populističkih i neistintih izjava sami ste sebe uhvatili u laži i priznali da Vas interesuju isključivo fotelje, na kojima, na srecu svih u Tivtu, nećete jos dugo biti. Fotelje, na koje ste doveli partijske drugove koji još uvijek nisu završili “odgovarajuće škole”, pa usred panike, jer Vam se bliži kraj, sami sebi pravite nevidjenu javnu blamažu ovakvim ispadima. Čuveni Mladen Delić bi rekao: “Ljudi, je li to moguće?!”, navodi SD.

Ipak se nadaju da će Komnenoviću u ovim novogodišnjim praznicima proraditi savjest i da će se zapitati da li je u redu da 40 porodica koje je istjerao iz Opštine, mogu spokojno uživati u prazničnom atmosferi.

“Pitamo Vas da li ste Vi spokojni uvaženi predsjedniče svih građana, jer se bojimo da sve što ste kao vlast uradili za ovih godinu dana, su samo podjele, koje iz dna duše preziremo. Što se tiče predsjednika Skupštine, Andrije Petkovića, želimo da ga podsjetimo da je, ne tako davno, u Skupštini mislio da je tri glasa “Za” veće od tri glasa “Protiv”, pa vjerovatno vođen tom čuvenom matematikom, doktor nauka ( Laži i obmana) i sad misli da je “16 jednih” veće od “16 drugih”. Poštovana gospodo iz nelegalne vlasti, kada već niste znali da budete dostojanstveni u pobjedi (revanšizam koji Tivat nije do sada gledao, uz nacionalistički folklor koj ste priredili), budite bar dostojanstveni u porazu  i vratite mandate građanima, pa koga narod izabere-neka je srećno! Želimo vam  svima sretne praznike, jer ljudski je oprostiti”, poručuje SD.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve