Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

SD Tivat: Falsifikatori iz SDP-a umjesto da se stide, drže lekcije

Da se trend osipanja u SDP-u nastavlja potvrđuju i posljednjih nekoliko nedjelja, tokom kojih je značajan broj uglednih članova napustio SDP i prešao u SD, prepoznajući u njoj čuvara izvorne socijaldemokratije u Crnoj Gori, tvrde Socijaldemokrate Tivat

Da se trend osipanja u SDP-u nastavlja potvrđuju i posljednjih nekoliko nedjelja, tokom kojih je značajan broj uglednih članova napustio SDP i prešao u SD, prepoznajući u njoj čuvara izvorne socijaldemokratije u Crnoj Gori, tvrde Socijaldemokrate Tivat.

Foto: Socijaldemokrate

Saopštenje SD-a Tivat prenosimo integralno 

Očekivala je crnogorska javnost da će se rukovodstvo Stranke Demagoga i Populista (SDP) pokriti ušima nakon što je kandidat sa njihove izborne liste javno saopštio da nije potpisao izjavu o prihvatanju kandidature, odnosno da su ga bez njegove saglasnosti stavili na listu.

Umjesto da se “moralne gromade” izvine građanima Tivta zbog bruke koju su napravili, obraz im ne smeta da ponovo drugima dijele lekcije. Znamo da su bili u problemu da nađu 31 lice koje bi se našlo na listi, ali su ovim sramnim činom ipak pretjerali, čime su i potvrdili onu poznatu da se “obraz gubi u nevolji”.

Zato im još jednom Tivćanke i Tivćani postavljaju pitanje: Da li je istina da Ivan Vuksanović, kandidat na vašoj listi za izbore u Tivtu, nije potpisao izjavu o prihvatanju kandidature, odnosno da ste ga stavili na izbornu listu bez njegove saglasnosti?

Umjesto da objasne svoj nečasni postupak, oni pokušavaju da već po oprobanom receptu, zapljuskujući javnost raznim budalaštinama, pomjere fokus sa sramnog čina za kojim su posegli u Tivtu.

Kad već pominju krivičnu prijavu, podsjećamo ih da su je falsifikovanjem potpisa Ivana Vuksanovića sami sebi napisali, zbog čega očekujemo da tužilaštvo po službenoj dužnosti reaguje.

A šta o mlataranju SDP-a o navodnim zloupotrebama naše partije misle građani vidjeli smo na posljednjim lokalnim izborima, nakon kojih je SDP ostala ispod cenzusa u pola Crne Gore, od Podgorice pa tako redom, a SD je duplirala podršku. Na njihovu žalost, cenzus će im, očigledno, i u Tivtu biti misaona imenica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve