Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

SD: Svako pojavljivanje Bratićeve u javnosti je transfer blama za svakog pristojnog građanina

Reagovanje na saopštenje Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta

„Nije li politika zapravo samo vještina da se laže u pravi čas“, zapitaše se javno iz resora Vesne Bratić i ostadoše živi?! Pa reći ćemo vam, gospodo – nije, iako je vi na takav način doživljavate, poručuju Socijaldemokrate (SD) reagujući na saopštenje Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.

“S obzirom da u nazivu institucije koju nažalost predstavljate imate i riječ „kultura“, vaše obraćanje, kao državnog organa, u najmanju ruku je neprikladno, da ne upotrijebimo neki grublji izraz. O ljudskoj gluposti i stidu govorite vi čije je svako pojavljivanje u javnosti transfer blama za apsolutno svakog pristojnog i civilizovanog građanina Crne Gore koji elementarno raspolaže zdravim razumom (za razliku od vas). A o ljudskoj gluposti najbolje svjedoči opet svaki vaš javni nastup koji danima, sedmicama i mjesecima kasnije i dalje služi za sprdnju čak i među vašim pristalicama. A o tome koliko ste sposobni i kuražni najviše govori da se, pred svako otvoreno suočavanje za Damirom Šehovićem, naprasno razbolite i, po vašim tvrdnjama koje, po pravilu, kasnije budu demantovane, završite u nekoj medicinskoj ustanovi”, ističu iz SD-a.

Iz SD-a poručuju da ako se već čudi rezultatima ankete, “odlazeća ministarka Bratić sa saradnicima”, i dovodi u pitanje njenu relevantnost, podsjetiće je na, kako dodaju, anketu sprovedenu u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta od Vašeg dolaska do danas.

“Krajnji rezultat te ankete je sljedeća rečenica – KO JE VAS POZNAVAO NI PAKAO MU NEĆE TEŠKO PASTI. To o Vama misle Vaši najbliži saradnici i ljudi koji su bili Vaše pristalice, a o tome šta Vam misli većinska Crna Gora ne bismo, jer nam je ipak cilj da zadržimo makar elementarnu pristojnost, ne zbog Vas, jer je ne zaslužujete, već zbog građana koji ovo čitaju”, navode u saopštenju.

Kada govorite o tome da su jedina prava anketa za vas iz MPNKS izbori, iz SD-a pitaju ministarku – “na kojim ste to izborima učestvovali?”

“Gdje je to Vesna Bratić bila kandidat za neku poziciju na izborima, pa je neko za nju glasao? I tu smo saglasni sa vama u potpunosti – Vesna Bratić je na izborima 30.08.2020. godine dobila NULA glasova, a to zaista i jeste jedina realna i relevantna ocjena njenog i rada ministarstva na čijem se čelu nalazi – APSOLUTNA NULA. Na kraju, umjesto daljeg javnog brukanja koje svakom svojom izgovorenom ili napisanom rečenicom demonstrirate, preporučujemo vam da se obratite nekoj drugoj instituciji. Za početak”, zaključuju iz SD-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rovca
29.11.2021-20:07 20:07

Mi podrzavomo nasu hercegovku.listom! Ocekujemo da da naredbu da se udostoje naše seocke skole koje su u jadnom stanju I podijeli stipedije seockim đacima a pogotovo đacima pjesacima.

Ratko Marković
29.11.2021-20:22 20:22

Nadam se u Boga jedinoga da ćemo ovu spodobu brzo ispratiti tamo odakle je došla , sve sa muzikom i maržoretkama. Da se nikad ne vrati u Crnu Goru.

Ana
30.11.2021-14:57 14:57

Zasto SD otvoreno ne prizna da joj je 2012.godine upravo preko njega dato crnogorsko drzavljanstvo i da je bila njihov clan (SDP) i da je na fakultet u Nk dovedena preko DPS i SDP.Ovo farsu lakovjernih Srba dovodi do vrhunca.Ovo kazem upravo kao Srpkinja.Od nekoliko desetina univerzitetskih profesora i eminentnih intelektualaca Krivokapic koji je takodje podvala za Srbe niotkuda i niizcega je doveo ovu kreatoru.Strucno gledano nema nikakvu retoricku moc.Ocigledno se vidi da se radi o pokondirenoj glupaci koja se zacudila sta je snaslo.