Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

SD: Suočavanje sa voljom građana neizbježno

Iz te partije poručuju da je, ''jasna poruka građankama i građanima i to što ove partije, nakon sve štete koju su nanijele, Crnu Goru nastavljaju da drže u krizi''

Bez obzira na to što “oslobodilačka” većina iz 2020. godine od izbora bježi glavom bez obzira, suočavanje sa voljom građana je neizbježno, ocijenili su iz SD-a.

Iz te partije poručuju da je, “jasna poruka građankama i građanima i to što ove partije, nakon sve štete koju su nanijele, Crnu Goru nastavljaju da drže u krizi”.

“Dok su nam finansije u haosu, a država klizi prema bankrotu, zdravstveni sistem pred kolapsom, energetska situacija krajnje zabrinjavajuća i još mnogo drugih stvari, oni su, umjesto čistog rješenja, izabrali da Crnu Goru drže nefunkcionalnom, u političkoj krizi”, naveli su iz SD-a.

Kako su ocijenili, sve to ima veze i sa bezbjednosnom krizom u koju su uveli Crnu Goru, gdje nam ulicama paradiraju agenti stranih službi, dogovarajući nove Vlade i radeći izborne kampanje.

“Očigledno da je i njima jasno kakvi su dometi njihove dvogodišnje vlasti. Građanima sigurno jestež”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve