Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

SD: Šta Krivokapić radi sa drugim čovjekom Bezbjednosno-informativne agencije Srbije

''Šta prvi čovjek jedne nezavisne, suvere zemlje, za koju je javno priznao da bi volio da nije ni postojala (kakva ironija), radi na tajnom sastanku sa nekim od prvih obavještajaca druge zemlje? 

Odlazeći premijer Zdravko Krivokapić uslikan je, navodno, na nepoznatoj lokaciji sa drugim čovjekom BIA-e Markom Parezanovićem, iako u javnosti sam sebe proglašava nezavisnim od uticaja sa strane, saopštile su Socijaldemokrate.

“Po najnovijim fotografijama, ali i snishodljivim pokušajima tokom godine ipo mandata da u Crnoj Gori promoviše interese susjedne Srbije, očigledno je da je Krivokapić ništa više do “odbjegli sin”, koji, ako je fotografija vjerodostojna, pokušava da se vrati u skute iz kojih je na kratko pobjegao. A pobjegao je sa “spornim društvom” sa kojim je, mimo volje zvaničnika Srbije, potpisao sporazum o saradnji i evropskom putu njegove vlade, kojeg se niko više i ne sjeća, jer je bio mrtvo slovo na papiru. Baš kao što je i smjena Leposavića, bila ništa drugo do pokušaj da se makar malo umire zapadni partneri, uz istovremenu nadu da će mu njegova matica dozvoliti povratak u okrilje kad sve prođe, a on objasni svoje namjere”, ističe SD.

“E pa, izgleda da na dostupnoj fotografiji svjedočimo iskupljenju zbog izigravanja evropejca. Jer, šta prvi čovjek jedne nezavisne, suvere zemlje, za koju je javno priznao da bi volio da nije ni postojala (kakva ironija), radi na tajnom sastanku sa nekim od prvih obavještajaca druge zemlje?  Mi imamo par ideja, ali je bolje da on saopšti. Makar je po istinoljubovosti poznat”, zaključuje SD.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve