Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

SD: Sramni transparent ideologije zla i podjela

Prema njihovim riječima poruka koju su ispisali oni kojima su daleko sve civilizacijske vrijednosti je ujedno i nastavak misije dijela aktuelne većine u obračunu sa svim što nosi pečat građanske i antifašističke Crne Gore

Sramni transparent koji je okačen iznad Jadranske magistrale u Lastvi Grbaljskoj na kome piše: ,,Cetinjani nijeste dobro došli” najviše govori o samim autorima ove fašističke floskule, saopštili su iz SD-a, i poručili da predstavlja transparent ideologije zla i podjela.

Prema njihovim riječima poruka koju su ispisali oni kojima su daleko sve civilizacijske vrijednosti je ujedno i nastavak misije dijela aktuelne većine u obračunu sa svim što nosi pečat građanske i antifašističke Crne Gore.

“Njihove su moralne, intelektualne i civilizacijske tekovine odavno zapale u mračne ralje nacionalizma. U svom naumu manipilacija sa vjerskim i nacionalnim osjećanjem ugroženosti građana, potpomognuti finansijerima i logistikom van Crne Gore, žele da izazovu podjele, nemir i sukobe sa trajnim posljedicama”, ističu iz SD-a.

Poručuju da će građanska, emancipovana i samosvjesna Crna Gora će i ovakve nuspojave poslati na smetlište istorije.

“Posebna je odgovornost na onima koji ovakvima omogućavaju da budu dio vlasti”, zaključuju iz SD-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Primavera
19.06.2021-22:30 22:30

Dobro, mene muče 2 stvari:
1. Je li crnogorski jezik – ijekavica?
2.je li sluzbeno crnogorsko pismo – latinica ?
Ako jest, zasto se dozvoljava javna upotreba drugačijeg od 1. i 2.