Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

SD: Sramna karikatura predstavnika URA-e na najprizemniji način se izruguje Crnoj Gori

Lijepa nam pomirenja spremate, ako su onakva kakva vam je karikatura, poručuju iz SD-a koji su priložili fotografiju karikature

Predstavnik koalicije Crno na bijelo i karikaturista Goran Šćekić najnovijom sramnom karikaturom pokazao nam je kako “građanska i relaksirana” URA za milimetar ne zaostaje za nacional-šovinističkim stavovima i porukama koje su aktuelne ovih dana. Umjesto da, kako sami kažu, čuvaju stabilnost i ne raspiruju mržnju oni, što postupcima čelnika ove partije što postupcima članstva i svojih predstavnika, vode Crnu Goru u ekstremnu mržnju, saopštile su Socijaldemokrate.

“Šćekić je dakle samo stavio na papir i učinio javnim ono što URA odavno, još otkad je došla na vlast radi: služi interesima srpskog sveta, a izruguje se interesima Crne Gore, pričajući joj bajke o nekakvim pomirenjima”, navode oni.

Lijepa nam pomirenja spremate, kažu iz SD-a, ako su onakva kakva vam je karikatura, “koja se na najprizemniji način izruguje Crnoj Gori i crnogorskom jeziku, te na mrziteljski, najvulgarniji, najprimitivniji, a nimalo duhovit način, predstavlja Crnogorce”.

“No, ovi pokušaji poniženja kroz “umjetničku slobodu” nijesu i neće pogoditi metu: da naprave karikaturu od Crnogoraca. Naprotiv, ovim vulgarnim ispadima kojih bi se stidio svako dobronamjeran, vi samo šaljete poruku o sebi: URA je jedna loša karikatura”, zaključuju iz SD-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
SD: Sramna karikatura predstavnika URA-e na najprizemniji način se izruguje Crnoj Gori – CG Vijesti
31.08.2021-10:08 10:08

[…] Aktuelno […]

Anonimous
31.08.2021-10:36 10:36

Ova gadURA uživa u predigri, a tek kada počne ono pravo ima da joj puca po svim otvorima?

tiktiktak
31.08.2021-14:42 14:42

Ovako nesto sto bi se i svaki cetnik stidijo a kamoli URA  samo da zna URA  nikad zaboravit i oprostit necemo ovo JE URA uradila po zastitom DF CETNIKA oslobodicemo mi CG  I OD URE I OD CETNIKA sve ce vam ovo izaci na nos!