Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

SD: Situacija sve gora zbog loših i diskriminatornih mjera, a ne građana

Naime, napominju Socijaldemokrate, ministarka glasa pustila nije na godišnjici upokojenja mitropolita, glasa pustila nije na pričešćivanje istom kašikom koje se tamo dešavalo jer je to ''sveta tajna'', glasa pustila nije oko šefa joj antivaksera i njegovih bizarnih izjava da ima puno antitijela, a sad evo uvodi parcijalne mjere zabrane novogodišnjih proslava, i to do 1. decembra!

Još jednom je ministarka zdravlja pokazala čist diskriminatorski odnos prema građanima, mjerama za “nevjernike” i mjerama za vjernike, navodi se u saopštenju Socijaldemokrata Crne Gore.

Naime, napominju Socijaldemokrate, ministarka glasa pustila nije na godišnjici upokojenja mitropolita, glasa pustila nije na pričešćivanje istom kašikom koje se tamo dešavalo jer je to “sveta tajna”, glasa pustila nije oko šefa joj antivaksera i njegovih bizarnih izjava da ima puno antitijela, a sad evo uvodi parcijalne mjere zabrane novogodišnjih proslava, i to do 1. decembra!

„Da ostavimo sad po strani očigledno nepromišljenu mjeru da zabrana proslave Nove godine traje do 1. decembra, ono što je postalo nepodnošljivo jeste licemjerstvo ove vlasti i njihovih parcijalnih mjera, dok je skoro 80 građana preminulo za 10 dana! Dodaćemo i da je ministarka ćutala kao zalivena i kad je kroz Crnu Goru špartalo na desetine hiljada nekontrolisanih i nevakcinisanih turista“, podsjećaju iz SD-a.

A danas, kako su istakli, bez pardona poručuje kako se sve ovo dešava jer građani ne poštuju mjere i jer se ne vakcinišu.

„Da li treba poštovati mjere? Da. Da li se treba vakcinisati? Da. A da li bi o tome trebalo da priča osoba koja prema svjojim ličnim preferencijama i preferencijama šefa joj medicinskog fenomena uvodi te mjere? Nikako“, podvukli su iz SD-a.

Na kraju, zaključuju, ukoliko ove mjere opet budu važile do momenta proslave vjerskih praznika, kako je to bilo i prošle godine, gospođa ministarka i njen premijer fenomen biće jedini i isključivi krivci za ovolike gubitke života, a za nečinjenje po tom pitanju bi, ako bude zakona i pravde,trebalo i krivično odgovaraju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve