Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

SD: Premijer prijeti umjesto da se izvini

Premijerova izjava o tome da auto koje je danas zavrijedilo pažnju čitave Crne Gore jer samo što nije pregazilo protestante, koristi njegova ćerka - nema prođu i čista je i neukusna manipulacija, ocijenili su Socijaldemokrate

Premijerova izjava o tome da auto koje je danas zavrijedilo pažnju čitave Crne Gore jer samo što nije pregazilo protestante, koristi njegova ćerka – nema prođu i čista je i neukusna manipulacija, ocijenili su Socijaldemokrate.

Saopštenje prenosimo u cjelosti

Kao prvo, vjerujeumo da niko nije imao predstavu ko je u autu, tako da pozivanje na familiju ne može spasiti od odgovornosti onoga ko je krenuo da gazi goloruke građane. Drugo, premijer otvoreno i lično sa “pozicije moći” u koju se uživio, prijeti svim građanima, što je sramno i skandalozno poslije svega što se izdešavalo. Treće, neka objasni zašto
neki građani mogu da idu za Podgoricu, a neki ne, te kako su to članovi njegove familije “jednakiji” pred zakonom u odnosu na druge građane.

Čitava Crna Gora je vidjela šta se dešavalo – vozač službenog auta pod gasom, i sa policijom pored, baca sa haube građane, ne osvrnuvši se da vidi jesu li pregaženi. Vaša verzija toga bi bila: Napali mi porodicu pomahnitali građani, morali smo da ih gazimo.

Premijeru, svaka čast!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve