Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

SD: Pozivamo nadležne organe da zaštite sve građane od dolaska “slobode” i „demokratije”

Socijaldemokrate Crne Gore reagovale su povodom napada na predsjednika Omladine Socijaldemokrata Pljevlja, Sanina Raščića

Socijaldemokrate Crne Gore reagovale su povodom napada na predsjednika Omladine Socijaldemokrata Pljevlja, Sanina Raščića.

logo

 

Prenosimo u cjelosti saopštenje SD

“Divljački pir “oslobodilaca” iz Pljevalja nije se završio demoliranjem naših prostorija u tom gradu. Ovog puta, izgrednici su otišli korak dalje. Napadnut je častan čovjek koji u svojoj političkoj karijeri, kao i u svom životu uopšte, nikad nikog nije uvrijedio ili povrijedio, po bilo kom osnovu.

Ovim putem pozivamo nadležne državne organe da preuzmu sve mjere i radnje kako bi vinovnici ovog događaja bili adekvatno sankcionisani, te da zaštite sve građane Crne Gore od dolaska “slobode” i “demokratije” kakvu je iskusio Sanin Raščić, kako bi se konačno zaustavilo divljanje po Crnoj Gori od kojeg se većina naših sugrađanki i sugrađana, proteklih par dana, ne osjeća bezbjedno.

Nadamo se da će oni koji posljednjih dana obećavaju demokratizaciju društva ikonografijom koja nas podsjeća na devedesete shvatiti da građanska Crna Gora nema alternativu, a da je put kojim su krenuli najveća prijetnja upravo takvoj Crnoj Gori.“

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve