Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

SD: Podrška Zekoviću, kako ruski ekstremista nesmetano djeluje u Crnoj Gori?

Bezbjednosni sektor je nakon promjene vlasti, navode oni, ''očigledno kompromitovan i podložan malignim uticajima na strane''

Socijaldemokrate (SD) Crne Gore uputile su podršku povodom prijetnji upućenih aktivisti za ljudska prava i organizacionom koordinatoru Građanske inicijative 21. maj Aleksandru Saši Zekoviću.

“Ispitati kako se ruski ekstremista Pozdnjakov, koji ima zabranu djelovanja čak i u Rusiji, prvo našao u Crnoj Gori, a onda i imao slobodu da mjesecima djeluje. I ne samo to, već i slobodu da zastrašuje i uznemirava građane Crne Gore, uključujući građanskog aktivistu Aleksandra-Sašu Zekovića, kome dajemo punu podršku”, poručili su iz Socijaldemokrata.

Bezbjednosni sektor je nakon promjene vlasti, navode oni, “očigledno kompromitovan i podložan malignim uticajima na strane”.

“Razlog više zbog kojeg nova vlada mora imati jasno evropsko i evroatlantsko opredjeljenje, oko čega niti možemo niti smijemo praviti kompromise. Posebno u ovako bezbjednosno osjetljivom vremenu”, zaključili su iz SD.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve