Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

SD: Podrška mještanima sela Tepca, nova Vlada da pokaže diskontinuitet sa politikom kažnjavanja Žabljaka

Kako su istakli, kroz ovaj slučaj se ogleda zapostavljenost i kažnjavanje žabljačke opštine od strane državnih vlasti od 2020. godine, kroz zaustavljanje svih projekata koje je za naš kraj započela 41. Vlada u kojoj je SD, kao jedan od konstituenata, bio glasna podrška svim ovim projektima

Današnjom akcijom blokade puta ka selu Tepca u kanjonu rijeke Tare, mještani sela nijesu stali samo u zaštitu svojih ličnih interesa i interesa sela, već cjelokupne žabljačke opštine, navodi se u saopštenju SD Žabjaka.

“Naime, ubijeđeni smo da će izgradnjom ovog puta i povezivanjem ovog kraja naše opštine kako turistička, tako i agrarna privreda na Žabljaku dobiti ozbiljan zamah”, piše u saopštenju.

Kako su istakli, kroz ovaj slučaj se ogleda zapostavljenost i kažnjavanje žabljačke opštine od strane državnih vlasti od 2020. godine, kroz zaustavljanje svih projekata koje je za naš kraj započela 41. Vlada u kojoj je SD, kao jedan od konstituenata, bio glasna podrška svim ovim projektima.

“Na kraju pozivamo Vladu Crne Gore i Upravu javnih radova da pokažu diskontinuitet i da najhitnije pristupe rješavanju ovog problema, kao i ostalih infrastrukturnih projekata u našoj opštini”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve