Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

SD odgovorio SDP-u: Strah životu kalja obraz često

Ona čuvena Njegoševa „strah životu kalja obraz često“ idealno se uklapa u politički profil partije u nestajanju zvane SDP, koja je svoj politički obraz odavno izgubila, saopšteno je iz SD-a.

Ilustracija

Njihovo saopštenje upućeno SDP-u prenosimo integralno:

Građani su, dakle, ti koji su SDP-u kazali šta misle o njima lično i politici koju reprezentuju, tako da su nas na taj način poštedjeli potrebe spuštavanja na njihov nivo.

Zato umjesto mlaćenja prazne slame i jeftinog pokušaja izbjegavanja odgovora na veoma važna pitanja, još jednom pitamo S(tranku) D(emagoga) i P(opulista):

1. Da li je istina da ste sa DF-om htjeli da gradite bolju Crnu Goru?
2. Da li su njihovi lideri bili za vas, kako ste ih od milošte zvali, ugledni parlamentarci sve dok očigleno nijesu u Skupštini Crne Gore pogodili flašom u glavu vašeg počasnog predsjednika?
3. Da li i nakon toga sa njima, za koje sami kažete da vas njihova politika nekad asocira na fašizam, vršite vlast u Budvi i Herceg Novom, a podsjećamo javnost da vas drže u vlasti u tim opštinama iako im nijeste potrebni za većinu, a u Budvi čak nemate niti jednog odbornika?
4. Da li je istina da ste u koalicionoj vlasti sa onima koji vas nazivaju jeftinom političkom robom Mila Đukanovića koju je svako odbacio kao posljednji politički otpadak?
5. Da li je istina da ste zahvaljujući neprincipijelnoj politici došli do toga da u više od pola crnogorskih opština nemate niti jednog odbornika, a da u Glavnom gradu u trojnoj koaliciji nijeste prešli cenzus?

Odgovor na sva ova pitanja je jedno veliko DA, koje najbolje govori o vašim kvalitetima u političkom, a u posljednje vrijeme, nažalost, kad su pojedini vaši reprezenti u pitanju, i u ljudskom smislu.

Zato vam ovi najnoviji pokušaji mazanja očiju javnosti, po receptu kojeg ste i do sad primjenjivali, neće pomoći da pređete cenzus na predstojećim, kako lokalnim, tako i parlamentarnim izborima koji dolaze vrlo brzo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Relapro
12.02.2020-15:00 15:00

Vi ste ga ukaljali. Nemate kud više.