Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

SD: Od danas Vulin ima na raspolaganju obavještajni aparat Srbije, a dok mu je Dritana i Crne Gore

Ovo imenovanje će, kako kažu u SD-u, shodno Vulinovim svjetonazorima, vjerovatno doprinijeti i snaženju prijateljskih odnosa u regionu

Dobrodošli u Otvoreni Balkan – poručuju Socijaldemokrate, nadovezujući se na informaciju da je lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin imenovan je za direktora Bezbjednosno informativne agencije Srbije.

“Imenovanje čovjeka koji je, sa pozicije ministra unutrašnjih poslova, prije nešto manje od pola godine tvrdio da je “stvaranje srpskog sveta proces koji se ne može zaustaviti” na čelo obavještajne službe je, vjerovatno, doprinos pomirenju”, poručuju iz SD-a.

Ovo imenovanje će, kako kažu u SD-u, shodno Vulinovim svjetonazorima, vjerovatno doprinijeti i snaženju prijateljskih odnosa u regionu.

“To je onaj Vulin koji je pominjao zauzimanje Crne Gore konjicom vojske Srbije. Od danas, on na raspolaganju ima obavještajni aparat. Ne samo u Beogradu već, dok mu je druga i istomišljenika Dritana na vlasti, i ovaj u Podgorici”, poručuju.

Iz SD-a poručuju: “Blago nama za Vulina, ali i one koji Vulinov Otvoreni Balkan podržavaju”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Merlin
01.12.2022-18:01 18:01

Šta vas briga za Srbiju i Vulina kada niste građani Srbije ? Brinite kako ćete cenzus preće na sledećim izborima, a ne ko će u Srbiji biti na vlasti.