Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

SD: Novo regrupisanje na političkoj sceni jedini odgovor na političku krizu, sve drugo je avanturizam

''Novo regrupisanje na političkoj sceni nakon skorih vanrednih izbora najbolji odgovor na političku krizu kojoj svjedočimo''

Mjesecima ukazujemo domaćoj i međunarodnoj javnosti da je okupljanje svih progresivnih snaga, koje su suštinski a ne deklarativno posvećene evroatlantskim vrijednostima, jedini održiv način za izlazak iz vrijednosnog sunovrata u koji nas je ovako koncipirana vlast uvukla, saopštile su Socijaldemokrate.

Vjeruju da su nakon neprijatnog iskustva sa parlamentarnom većinom, i njihovi međunarodni partneri svjesni da je neodrživo očekivanje da dio novog “evroatlanstkog dogovora” budu otvoreni protivnici NATO-a, jer oni ne mogu sprovoditi već samo kompromitovati evroatlantsku politiku.

“Zato je novo regrupisanje na političkoj sceni nakon skorih vanrednih izbora najbolji odgovor na političku krizu kojoj svjedočimo, ali i jedini ispravan put do nove komotnije parlamentarne većine, koju bi na okupu držao program, a ne mržnja prema drugom. Sve drugo je avanturizam”, zaključuju u SD-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve