Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

SD Mojkovac: Veličanje Mladića ne oslikava većinsku volju građana Mojkovca

Vjerujemo i u to da će određeni politički subjekti, bez obzira na lične i partijske animozitete, dobro razmisliti prije nego u Mojkovcu formiraju vlast sa onima koji javno veličaju osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića.

Socijaldemokrate Mojkovca saopštile su da, i pored činjenice da koalicija kojoj su pripadale nije ostvarila apsolutnu većinu na juče održanim lokalnim izborima u toj opštini, izražavaju zadovoljstvo time što će, kao i do sad, i u narednom periodu biti zastupljeni sa jednim odbornikom u lokalnoj Skupštini.

“Vjerujemo i u to da će određeni politički subjekti, bez obzira na lične i partijske animozitete, dobro razmisliti prije nego u Mojkovcu formiraju vlast sa onima koji javno veličaju osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića. Sigurni smo da se da ideja ne oslikava u većinskoj volji građana Mojkovca, ali ni Crne Gore.

Izražavamo zadovoljstvo što su i ovi izbori, kao i prethodna dva ciklusa lokalnih izbora, pokazali da su Socijaldemokrate ukorijenjene u svakoj opštini u Crnoj Gori, bez obzira na to da li nastupale iz vlasti ili opozicije. Mi smo i dalje jedina od dvije partije koja je zastupljena u lokalnim parlamentima svake opštine u Crnoj Gori”, poručeno je iz mojkovačkog SD-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crno
06.12.2021-20:17 20:17

TESKO DA MOZETE STO UCINJET KOLIKO LI U SRBIJI POLICIJA PODRZAVA I STITI CETNIKE ZATO I PROMOVISU ZLOCINCA HEROJEM!