Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

SD: Građani da ne nasijedaju na provokacije

Opštinski odbor Socijaldemokrata saopštio je da smo prije neku noć, nažalost, svjedočili još jednom pokušaju provociranja građanske Podgorice

Opštinski odbor Socijaldemokrata saopštio je da smo prije neku noć, nažalost, svjedočili još jednom pokušaju provociranja građanske Podgorice.

Foto: Cdm

“Izmanipulisana omladina je na trenutak zaboravila u kom gradu i u kojoj državi živi. Očigledno da su ih na izrežirane provokacije huškali oni koji se kao kukavice kriju iza njih, trujući ih retrogradnim političkim ideologijama. Oni, kojima politika i vjera služe samo kao alat za sprovođenje antidržavnih ambicija”, naveo je Odbor Glavnog grada SD-a.

Zato, pozivaju sugrađanke i sugrađane da ne dozvole da se sa njihovom budućnošću igraju višedecenijski borci za negiranje samosvjesne Crne Gore, koji podstrekuju omladinu i koriste je za realizaciju svojih nedosanjanih snova o rušenju ustavno pravnog poretka.

“Budite sigurni da će vam ovi koji vas tapšu po ramenu okrenuti brzo leđa, kao što su to i devedesetih uradili mnogima koje su huškali na sukobe za koje su znali da su unaprijed izgubljeni”, navode u SD-u.

Na kraju, sugrađankama i sugrađanima poručuju da je Podgorica glavni grad nezavisne, samostalne, građanske, evropske, antifašističke i sekularne države Crne Gore.

“Pozivamo sve istinske građanske i progresivne političke i društvene subjekte da osude ovakve pojave i ponašanja, a sve sugrađanke i sugrađane da ne nasijedaju na ovakve, već viđene i unaprijed smišljene provokacije sa ciljem urušavanja građanskog mira i sklada”, kazali su u SD-u.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve