Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

SD Cetinje: U najkraćem roku procesuirati napadače na novinare TVCG

Iz SD-a Prijestonice, poručuju da će se izboriti zajedno sa svim dobromislećim ljudima da dobiju ono što građanima Cetinje pripada, ''da mogu ući u svoju najveću svetinju, pomoliti se Bogu, a da ih na vratima ne dočekuju kletve i uvrede''

Pozivamo nadležne državne organe da u najkraćem roku indetifikuju i procesuiraju napadače na kamermana i novinarku TVCG, koji su juče na očigled crnogorske javnosti napadnuti, saopšteno je iz SD-a Cetinje.

“Na snimku se jasno vidi napad na kamermana, vrijeđanje istih, a takođe i pokušaj uništavanja imovine TVCG. Vidjeli smo kako se pojedini predstavnici SPC u Crnoj Gori odnose prema crnogorskim svetinjama i Crnogorcima na prijestonom Cetinju. Zabranjuju, kunu, vrijeđaju”, poručuje se u saopštenju.

Iz SD-a Prijestonice, poručuju da će se izboriti zajedno sa svim dobromislećim ljudima da dobiju ono što građanima Cetinje pripada, “da mogu ući u svoju najveću svetinju, pomoliti se Bogu, a da ih na vratima ne dočekuju kletve i uvrede”.

“Mnogi su pokušavali da ga ruše i pale, a Crnogorci su ga vazda uzdizali. Cetinjski manastir smo uvjek svojom hrabrošću znali i umjeli vratiti sebi. Tako će biti i ovoga puta”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve