Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

SD Cetinje Sekuloviću: Prestanite da vrijeđate ljude čije ste živote Vašim djelovanjem doveli u opasnost

Kako su dodali, svojim ponašanjem se Sekulović svjesno ili nesvjesno stavio u ulogu jednog od sprovoditelja agende srpskog sveta u Crnoj Gori

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović nastavlja da, u maniru svog partijskog šefa, vrijeđa građanke i građane Cetinja tvrdeći da su mirni protestanti na Cetinju bili naoružani, a da u Cetinjskom manastiru nije bilo naoružanih ljudi, ocijenili su iz SD Cetinje.

-Da li će vjerovati svojim očima ili odlazećem ministru Sekuloviću, ostavimo građanima da odluče. A ono što je do nas ćemo mu jasno i glasno reći – manite se Cetinja i prestanite da vrijeđate časne ljude kojima su, usljed reakcije pripadnika policije kojima ste Vi naredili dadjeluju, odnosno neko drugi Vama, životi bili ugroženi. To nijesu nikakvi teroristi, to nijesu nikakvi nasilnici, to su naše sugrađanke i sugrađani, kao i ostatak građana Crne Gore koji nijesu spremni da, zarad malo vlasti, Crnu Goru od građanske naprave teokratskom državom – piše u saopštenju.Kako su dodali, svojim ponašanjem se Sekulović svjesno ili nesvjesno stavio u ulogu jednog od sprovoditelja agende srpskog sveta u Crnoj Gori.

-Nažalost, Vaše je pravo da, uzurpirajući funkciju na kojoj se nezasluženo nalazite to radite, ali nemate pravo da na ovakav način targetirate sve one časne ljude čije ste živote 4. i 5. septembra doveli u opasnost. Na Cetinju Vam, ma ko da ste, to neće proći – zaključuju iz SD!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
26.11.2021-14:42 14:42

Ko drugom jamu kopa sam u nju upada -Poruka Okupatorskoj Vladi da sto prije prosiri SPUZ i napravi ZATVOR Svedskog stila inace ce im PRDARA SPUSKA zagorcat udobnost od DPS-a!!!!!