Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

SD Cetinje izabrale rukovodstvo: Dejan Milošević predsjednik odbora

Slobodarsko Cetinje uvijek je znalo da da jasan odgovor onim politikama koje su prijetile da ugroze Crnu Goru. Tako i danas, rekao je Ivan Brajović

Opštinska konvencija Socijaldemokrata izabrala je novi opštinski odbor na Cetinju, koji je na prvoj sjednici za predsjednika odbora izabrao Dejana Miloševića.

Predsjednik Socijaldemokrata, Ivan Brajović, zahvalio je svim prisutnima na dosadašnjem radu i angažmanu u partiji, ističući očekivanje da će u narednom periodu odbor raditi još većim intenzitetom. Posebno se zahvalio dosadašnjem predsjedniku odbora, dr Ivanu Gazivodi, na izuzetnom doprinosu koji je dao i Cetinju i Socijaldemokratama.

„Slobodarsko Cetinje uvijek je znalo da da jasan odgovor onim politikama koje su prijetile da ugroze Crnu Goru. Tako i danas, u vremenu kada je građanska, multivjerska, multinacionalna, antifašistička, sekularna Crna Gora ugrožena od strane nove vlasti, svi mi dolazimo ovdje, na Cetinje, da se okrijepimo i udahnemo energiju za borbu koja nam predstoji kako bismo očuvali ove vrijednosti. Jer je Cetinje uvijek bilo, jeste i biće mjesto koje, i u najtežim vremenima, čuva iskru crnogorsku koja obasjava nebo iznad ovog našeg kamena i ne dozvoljava oblacima tame da se nadviju nad Crnom Gorom. Zato sam, dragi prijatelji, uvjeren da ćete svi vi, kao i do sada, biti dostojni zadatka koji je pred nama – da očuvamo onu Crnu Goru koju smo čitav vijek čekali, a od referenduma 2006. mukotrpno gradili“, rekao je Brajović.

Predsjednik Socijaldemokrata Cetinja, Dejan Milošević, takođe se zahvalio dosadašnjem predsjedniku odbora, dr Ivanu Gazivodi, kao i članovima Opštinskog odbora na ukazanom povjerenju.

„Nama na Cetinju predstoje lokalni izbori koji će, vjerujem, za naš grad biti prelomni i istorijski. Podsjetio bih da je nakon 30. avgusta protekle godine Crna Gora permanentno izložena, kako nacionalnim, tako i političkim i medijskim pritiscima, i da samo progresivnim djelovanjem naše partije trebamo i moramo jačati naše građansko, sekularno i crnogorsko društvo, na zadovoljstvo svih građana Crne Gore“, rekao je Milošević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve