Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

SD Cetinje: Ideološka inkvizicija Andrije Mandića

Andrija Mandić, kako kažu, zaboravlja da su on i njegova partija, ali i ideološka matrica kojoj pripada, kroz sve prethodne decenije bili jedan od najvatrenijih podržavalaca ratova, stradanja, progona, etničkih čišćenja na EX-YU prostorima

Iz SD-a Cetinja reagovali su povodom saopštenja Nove srpske demokratije.

“Jedan od lidera Demokratskog fronta, Andrija Mandić, poručio je kako “Cetinje više ne zaslužuje da bude Prijestonica.”

U stilu srednjevjekovnih inkvizitora, Andrija Mandić, odavno povampireni i prilično istrošeni, a nažalost i isfrustrirani političar, ,,ideolog srpskog sveta”, obrati se gradu heroju. Po njegovom mišljenju još samo fali ideološka lomača, pa da nas polako na nju položi”; navode iz SD-a.

Andrija Mandić, kako kažu, zaboravlja da su on i njegova partija, ali i ideološka matrica kojoj pripada, kroz sve prethodne decenije bili jedan od najvatrenijih podržavalaca ratova, stradanja, progona, etničkih čišćenja na EX-YU prostorima.

“Pored toga, Mandić i njegova partija su najveći negatori svih crnogorskih identitetskih vrijednosti, od jezika i kulture, preko CPC do same države protiv koje i dan danas rade.

Cetinje je bilo i ostalo, u svim prethodnim vjekovima, svetionik slobode i bastion države Crne Gore i svih njenih građana. Dok ste vi i dalje ostali na tamnim vilajetima ,,ideologije srpskog sveta” iza kojih se krije san o Velikoj Srbiji”, navode u saopštenju iz SD-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve