Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

SD Cetinje: Abazovićevo ”pomirenje” je nasilje, a ”teroristi” su goloruki građani

''Juče smo saznali da su Zdravko Krivokapić i Dritan Abazović, kao i ova Vlada, spremni da satru sopstvene građane zarad interesa drugih država''

Juče je nasilno ugušena pobuna ne Crnogoraca, ne komita, ne dijela pravoslavaca, ne pobornika CPC, već antifašista i onih koji se bore za sekularnu državu u kojoj smo svi jednak, saopštile su Socijaldemokrate Cetinja.

“Juče smo saznali da su Zdravko Krivokapić i Dritan Abazović, kao i ova Vlada, spremni da satru sopstvene građane zarad interesa drugih država. I spremni da vrhovni duhovnički čin pretvore u čin pod oklopnim. vozilima, mecima i suzavcima, koga se srami čitava država, pa i oni koji su ga podržavali”, kažu oni.

Juče smo, dodaje cetinjski SD, svi saznali da je “bratska ljubav i pomirenje” Zdravka Krivokapića i Dritana Abazovića nasilje, a da su “teroristi” i oni koji “napadaju ustavni poredak” goloruki građani.

“Građani koji su koristili svoje pravo da izraze nezadovoljstvo i protiv kojih je primijenjena sila pod nekoliko izgovora, od kojih će se, vjerujemo, većina ispostaviti netačnim i lažnim. Juče smo saznali da smo mi, građani Crne Gore, dostojni nje i njenog antifašističkog, kulturnog i istorijskog nasljeđa. A da ova nasilna, klerofašistička vlada, koja te termine često (zlo)upotrebljava, kao i
oni koji takvoj vladi uporno omogućavaju opstanak, nijesu dostojni ničega, a posebno ne svojih građana”, zaključuju Socijaldemokrate Cetinja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve