Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

SD Cetinja Vladi: Ne brukajte se, ne vrijeđajte i ne pomamljujte Cetinje

Iz SD-a su poručili Vladi da se, kako kažu, varaju da mogu ugasiti istinsku državotvornu luču slobode, onu pravu, cetinjsku i crnogorsku

Potpuno su jasne namjere Vlade i državnih organa koji na razne primitivne i banalne načine bezuspješno pokušavaju da unize slobodarsko Cetinje i emancipovanu Crnu Goru, poručili su iz OO SD-a Cetinje.

“Đe vam je lični i profesionalni integritet… Kome vi služite… Ko vama upravlja. Zapamtite, Cetinje je uspjelo da se izbori sa mnogim avetima prošlosti. Na Cetinju se vazda znalo ko je izdajnik i takve su Cetinje i istorija uvijek smještali đe im je i mjesto – na margine ljudskog dostojanstva”, navodi se u saopštenju.

Iz SD-a su poručili Vladi da se, kako kažu, varaju da mogu ugasiti istinsku državotvornu luču slobode, onu pravu, cetinjsku i crnogorsku.

“Proći će i ovo brukanje državnih organa, ali brljotina na licu onih koji ovo čine Cetinju nikada! Uvjeravamo vas da će Cetinje i cijela građanska, sekularna i antifašistička Crna Gora dati adekvatan odgovor ovakvom nezrelom ponašanju Vlade i državnih organa. Vidimo se na Cetinju!”, poručuju Socijaldemokrate u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve