Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

SD Budva: Radović da se učlani u udruženje anonimnih predsjednika Skupštine

Kako ističu iz ove partije, možda će tada prestati da svakodnevno piše kilometarska otvorena pisma i saopštenja, u kojima navodi gomilu zakona

Budvanske Socijaldemokrate predlažu Krstu Radoviću da se učlani u udruženje anonimnih predsjednik Skupštine, te da liječi zavisnost od bivših funkcija.

Kako ističu iz ove partije, možda će tada prestati da svakodnevno piše kilometarska otvorena pisma i saopštenja, u kojima navodi gomilu zakona.

“Zar stvarno mislite da će neko povjerovati da vi znate zakon, bolje i od Upravne inspekcije i nadležnog ministarstva, a nijeste znali ono što svaki odbornik zna – da ne smijete kao odbornik da primate platu u nekom upravnom odboru! Nemojte misliti da ova vaša svakodnevna demagogija može proći, jer time vrijeđate sve građane, koji imaju zdrav razum i ne pate od amnezije”; poručuju iz SD-a Budva.

Kako ističu, Krsto Radović je za svog rukovođenja budvanskom Skupštinom postao poznat po sjednicama koje traju po sedam mjeseci, kao i po onima koje nemaju kvorum i na njima se ne može odlučivati.

“Posebno se istakao organizacijom šatorske sjednice, koja prezentuje svu „raskoš“ političke metodologije koalicije DF, Demokrate, URA i SDP. Ovih dana Radović je na vrhuncu medijske popularnosti, dok kao bivši predsjednik Skupštine svakodnevno revnosno proziva imena odbornika nove budvanske parlamentarne većine i poziva građane na prezir istih. Gospodine Radoviću, to što ste počeli da proganjate predstavnike drugih političkih partija, samo zato što su glasali za vašu smjenu je politički i demokratski nonsens. A zovete se Demokrate! Vama bi trebalo zakonom zabraniti da u nazivu partije imate i slovo D, a kamoli riječ demokratija”, tvrde u budvanskom SD-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Micka
30.06.2020-12:57 12:57

Oni subzastidje. Taman se střeva sprdat sa njima

Makarija
30.06.2020-12:58 12:58

Oni su pokazali i da su nesposobni da vode vlast i da su najgori paraziti mogući

Nikola
03.07.2020-05:56 05:56

Davno je reveno “mores kako hoces ali ne i dokle hoces” i tako odose u arhivu dusebriznici Budve koji dobro napunise dzepove, a bleje “ne damo svetinje” :)))))