Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

SD Budva: Lokalnom parlamentu nikako da svane

Dugo očekivana sjednica budvanskog parlamenta juče je prekinuta. U lokalnom SD-u tvrde da nijesu iznenađeni

Dugo očekivana sjednica budvanskog parlamenta juče je prekinuta. U lokalnom SD-u tvrde da nijesu iznenađeni.

“Iznenađenje bi bilo da je sjednica održana u punom kapacitetu i da su riješena značajna pitanja koja čekaju mjesecima. No, vladajuća budvanska koalicija to nije imala u planu, već samo kupovinu novih 6 mjeseci vlasti, u kojima se neće baviti brigom o gradu i građanima, već ličnim interesima i partijskim zapošljavanjem, kao i do sad”, poručio je Petar Ivković, predsjednik OO SD Budva.

Petar Ivković

On tvrdi da opstajanje po svaku cijenu nesložne i neskladne budvanske koalicije predstavlja otvoreno i drsko ruganje građanima.

“Jučerašnje odlaganje, do ko zna kad, rasprave o budžetu, do kraja je raskrinkalo njihovu nespremnost i nesposobnost da vode ovaj grad. A građani čekaju! Sad već ne da značajna pitanja budu rješavana, nego naredne izbore – da Budvi ponovo svane”, naveo je on.

Podsjećamo, zbog odsustva predsjednika Opštine Budva Marka Carevića, polugodišnji izvještaj o ostvarivanju budžeta Opštine Budva za period januar-jun 2019. i predlog Odluke o rebalansu budžeta za 2019. godinu, odbornici, nakon pauze, nijesu razmatrali.

U prvom dijelu zasijedanja lokalnog parlamenta u sali SO Budva, odbornici su prije jednosatne pauze razmatrali i usvojili 13 od 50 tačaka dnevnog reda.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve