Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

SD Berane: Predsjednica Parlamenta da izmijeni čestitku za Dan Opštine

''Poželjeti nekom gradu nastavak takvog trenda, može se protumačiti kao neinformisanost ili kao krajnja zlonamjera''

Upućujemo zamolnicu predsjednici parlamenta, uvaženoj gospođi Đurović, da koriguje svoju čestitku upućenu za Dan Opštine Berane u dijelu koji se odnosi na očekivanje da novo rukovodstvo Opštine nastavi putem, kako je navedeno, “svojih neposrednih prethodnika”, saopštile su Socijaldemokrate (SD) Berane.

“Jer, kao što je potpisnici ove čestitke poznato, upravo je partija iz koje ona dolazi u poslednjih nekoliko godina bila okosnica vlasti u ovom gradu i za vrijeme svog mandata srozala Berane na najniže moguće grane u svojoj istoriji o čijim negativnostima smo mnogo puta ukazivali. Poželjeti nekom gradu nastavak takvog trenda, može se protumačiti kao neinformisanost ili kao krajnja zlonamjera. Sigurni smo da je u pitanju druga ocjena”, navode iz beranskog SD-a.

Odgovorno bi bilo, ocjenjuju u toj partiji, predmetno priopštenje izmijeniti i poželjeti Beranama “sve suprotno od onog što su Vaše partijske kolege napravile za vrijeme upravljanja gradom”.

“Pošto znamo da niti jedan zvaničnik Vaše partije, nema političke širine za jedan takav čin, to ćemo svakako učiniti mi. U tom smislu, Socijaldemokrate žele svim građanima Berana srećan Dan Opštine uz iskrene želje da vrijeme koje dolazi donese sve dijametralno suprotno od onoga što je ovom gradu priredila bivša rukovodeća garnitura Opštine oličena u SNP-u, kako bi ovaj grad konačno napravio iskorak u smislu razvoja i prosperiteta”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve