Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

SD Berane: “Nastavljaju sa nepoštovanjem CG”

Socijaldemokrate Berana najoštrije su osudile postavljanje trobojki u Beranama povodom Dana državnosti Crne Gore. Oni su pozvali nadležne organe da što hitnije reaguju i odgovorne adekvatno sankcionišu

Socijaldemokrate Berana najoštrije su osudile postavljanje trobojki u Beranama povodom Dana državnosti Crne Gore. Oni su pozvali nadležne organe da što hitnije reaguju i odgovorne adekvatno sankcionišu.

foto DPS

“Možemo da shvatimo da neko intimno više voli jednu zastavu od druge, ali ovakav odnos prema državnom prazniku i obilježjima države Crne Gore koja su Ustavom definisana, apsolutno je neprihvatljiv i za svaku osudu. Nažalost, lokalna vlast u Beranama svojim višegodišnjim činjenjem dovela je do toga da nas njihovo sramno ponašanje ovog tipa nimalo ne iznenađuje. Koliko god pokušavali da se ukrivaju pod plaštom “građanske opozicije”, uvijek na kraju iz njih izbije ono najdublje osjećanje koje uvijek sa sobom nose – mržnja prema nezavisnoj državi Crnoj Gori i svim njenim temeljnim vrijednostima”, navodi se u saopštenju.

Ističu i da će građani 30. avgusta odrediti pravu mjeru i, kako navode, “građansku opoziciju i tzv. procrnogorske partije u opoziciji, poslati na margine političkog života”.

U susret Danu državnosti, u Beranama su juče istaknute trobojke.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve