Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

SD Berane DF-u i Demokratama: Dok se borite za fotelje, opština je i dalje u katastrofalnom stanju

Kako dodaju, moraju istaći i bojazan, da bi se u slučaju postizanja dogovora o vršenju vlasti od strane pomenutih subjekata, nastavilo sveopšte nazadovanje grada, imajući u vidu da su bezmalo identični participijenti lokalne vlasti, kao i u prethodnom periodu

Uz izvinjenje što uznemiravamo DF, Demokrate i ostale, njima bliske minijaturne partije, samo ćemo iskoristiti priliku da im javimo da se opština i dalje nalazi u katastrofalnom stanju, u kakvom je bila i prije zadnjih izbora, saopšteno je iz SD-a.

“Dok traju dvomjesečni žestoki sukobi za fotelje na svim frontovima “od centrala do lokala”, građani, s’ pravom revoltirani, čekaju na donošenje važnih skupštinskih odluka.

Izuzev namjere da ih osvijestimo, želimo i da im poručimo da Berane nema vremena za čekanje niti dva minuta, a kamoli ova dva besciljno izgubljena mjeseca”, navode u saopštenju.

Kako dodaju, moraju istaći i bojazan, da bi se u slučaju postizanja dogovora o vršenju vlasti od strane pomenutih subjekata, nastavilo sveopšte nazadovanje grada, imajući u vidu da su bezmalo identični participijenti lokalne vlasti, kao i u prethodnom periodu.

“Svakako da je poželjnija varijanta organizovanje novih izbora, premda povlači za sobom određene troškove koje Berane ne može da priušti.

Ali, poput one narodne da u svakom zlu postoji i neko dobro, bićemo slobodni da ustvrdimo da i u ovoj situaciji postoji i treća, najdjelotvornija opcija”, dodaju u saopštenju.

Predlažu im da svi skupa, pronađu nova zanimanja jer im kako kažu,, očigledno, “ni ove najjednostavnije a kamoli ozbiljnije političke funkcije ne idu od ruke a to će vam, u slučaju ponovnih izbora, građani zasigurno staviti do znanja”.

!Time bi se konačno otvorio prostor da zdrave političke strukture koje imaju znanja i motivacije, preuzmu rukovođenje gradom i odgovorno pristupe unapređenju životnog standarda u Beranama”, zaključuju iz SD-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve