Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Šćepović o postrojenima pred Milicom Zavetnicom: Oni su navikli da kleče pred beogradskim gazdama

''Pokušajte da zamislite jednog Njegoša, kojeg su im inače puna usta, kako kleči pred Milošem Obrenovićem ili Miloševom dvorskom ludom, u sve euforiji i transu što raportira u svojoj matici, jer, kako kažu ovi nekad Spartanci i elitni Srbi, a danas srpska dijaspora u Crnoj Gori, Srbija je njihova matica!''

Novo poniženje političkih predstavnika Srba iz Crne Gore koje smo, istina s određenim zakašnjenjem, viđeli i čuli, nije nikakvo iznenađenje, nažalost, kazao je za Antenu M pisac i novinar Đorđe Šćepović komentarišući učešče šest predsjednika crnogorskih opština na Odboru za dijasporu srpskog parlamenta.

“Oni su navikli da kleče pred beogradskim gazdama, a sad evo ničice padaju na koljena i pred karikaturalnom izvjesnom Milicom Zavetnicom! Pokušajte da zamislite jednog Njegoša, kojeg su im inače puna usta, kako kleči pred Milošem Obrenovićem ili Miloševom dvorskom ludom, u sve euforiji i transu što raportira u svojoj matici, jer, kako kažu ovi nekad Spartanci i elitni Srbi, a danas srpska dijaspora u Crnoj Gori, Srbija je njihova matica!”.

Šćepović pita da li je to ona “tradicionalna njegoševska Crna Gora” u koju se kunu?

“Je li njegoševska Crna Gora na koljenima, lišena elementarnog ljudskog dostojanstva? Možda ih jednog dana, ko zna, kad potroše Vučićeve dinare, i obuzme stid zbog svega što su činili i čine, znate, onaj, sad već kultni, “Boženin stid”, navodi Šćepović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Šešeljuga

Original falsifikata

Mitovi

Her Flik

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve