Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Šćepović: Glasajte za koaliciju ”Zajedno” – ne zato što ste član bilo koje partije, već zbog Crne Gore

''Ako ste konačno shvatili da se o Crnoj Gori mora odlučivati u Crnoj Gori''

Publicista Đorđa Šćepovića, podržao je koaliciju “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković” u susret parlamentarnim izborima zakazanim za 11. jun.

“Ako ste konačno shvatili da 2020. godine nije svrgnuta bilo kakva diktatura, već da je diktatura uspostavljena, a da se antifašistička, multietnička i građanska Crna Gora pokušava poništiti na svaki mogući način i to najgorim šovinizmom i nacionalizmom. Ako ste konačno shvatili da su partitokratija, nepotizam i korupcija protiv kojih su se navodno borili avgustovski oslobodioci, danas poželjan obrazac ponašanja. Ako ste konačno shvatili da se o Crnoj Gori mora odlučivati u Crnoj Gori. Ako ne želite da se o Crnoj Gori odlučuje u Beogradu – glasajte za koaliciju “Zajedno!”. Ne zato što ste čan bilo koje partije, već zbog Crne Gore”, poručio je Šćepović u video poruci.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Šešeljuga

Original falsifikata

Mitovi

Her Flik

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Merlin
08.06.2023-16:59 16:59

Najnovija istraživanja govore da imate oko 8%, a da SDP i HGI ne prelaze cenzus. Propadate isto kao i Ima nas …

BobZeković
08.06.2023-19:35 19:35

Djordje, sve smo shvatili poslednjih mjeseci. Nećemo glasati koaliciju “Zajedno”, ne zato što smo članovi neke partije, nego zato što su stranke te koalicije, izuzev DUA – Mehmeda Zenke, dovele Crnu Goru PONOVO POD SRPSKU, GADNU, SVIREPU, OKUPACIJU. Danas to nama, CRNORKAMA I CRNOGORCIMA,,misleći da smo MAGARAD, objašnjavaju iz te koalicije, da su svojim činjenjem održali lekciju čovječanstvu iz DEMOKRATIJE!. Đorđe, glasaće puno nas CRNOGORKI I CRNOGORACA za HGI, jer oni- CRNOGORSKI HRVATI, za razliku od članica koalicije ZAJEDNO, IZUZEV DUA-MEHMEDA ZENKE, s pijetetetom, ponosom i ljubavlju pominju ime CRNOGORKA I CRNOGORAC. A za sledeće izbore nasutupiće CRNOGORSKA POLITIČKA PARTIJA,… Pročitaj više »